Tee aloite

Valitse alasvetovalikosta paras aihealue aloitteellesi, jos et löydä aloitteellesi sopivaa aihealuetta voit valita kohdan "muu". Oikean aihealueen valitseminen nopeuttaa aloitteen päätymistä oikealle käsittelijälle.

Aloite

Kerro omin sanoin mitä aloitteesi koskee. Muista mainita alue, mikäli aloitteesi koskee jotain tiettyä paikkaa tai toimintaa Helsingissä.
Otsikoi aloitteesi mahdollisimman selkeästi.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, jpeg, Max. tiedoston koko: 20 MB.
Voit lisätä aloitteeseen halutessasi kuvan, joka tukee aloitettasi (esimerkiksi korjattava paikka, toivottu alue tai muu).

Yhteystiedot

Aloitteen voi jättää 13-17 -vuotias helsinkiläinen nuori. Aloitteeseen osallistujien nimiä ei julkaista, ne näkyvät ainoastaan aloitteen käsittelijälle. Toisen henkilön tietojen luvaton käyttö on kiellettyä. Tämä tarkoittaa että aloitetta ei saa tehdä tai toisen nimissä. Itse aloitteessa tai siihen lisätyissä liitteissä ei saa myöskään luvatta esiintyä yksityishenkilöiden nimiä, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai muita yksityisiksi katsottavia tietoja. Aloitteen käsittelijä eli henkilö, joka valmistelee aloitteen, on yhteydessä aloitteen tekijään. Aloitteen tekijälle kerrotaan miten aloite käsitellään sekä keskustellaan aloitteessa mainituista asioista ja keinoista, miten asiaa voidaan edistää.
Anna numero väliltä 13 - 17.
Haluamme tietää millainen kokemus aloitteen tekeminen on nuorille. Näin voimme parantaa palvelua ja toimintaamme.(Pakollinen)
Oletko kiinnostunut antamaan palautetta kokemuksestasi sen jälkeen, kun aloitteesi on käsitelty?
Helsingin kaupungin rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.