Osallistu ja vaikuta

Tule tekemään Helsingistä parempi paikka kaikille!
Helsingissä on paljon erilaisia mahdollisuuksia, joiden kautta voit vaikuttaa lähiympäristöösi, harrastusmahdollisuuksiin, oman koulusi toimintaan tai vaikka koko maapalloa koskettaviin asioihin.

Osallistumalla voit muuttaa maailmaa.

Tervetuloa osallistumaan, vaikuttamaan ja tekemään itse!


Näillä sivuilla on tietoa kaiken ikäisille nuorille vaikuttamisen mahdollisuuksista Helsingissä. Täältä löydät kanavat, joilla saat oman äänesi kuuluville ja pääset ideoimaan yhdessä muiden kanssa. Tarjolla on myös monenlaista tukea nuorten omiin projekteihin.

Alla olevasta Ajankohtaista-osiosta löydät aina tällä hetkellä käynnissä olevat tai pian tulossa olevat vaikuttamismahdollisuudet.

Monet vaikuttamiskanavista ovat toiminnassa ympäri vuoden, kuten nuorten aloitejärjestelmä, Nuorten Ääni -toimitus sekä tuki nuorten ryhmien omalle toiminnalle. Osalla taas on tietty aikataulu, jolloin niihin voi osallistua. Esimerkiksi osallistuva budjetointi ja vaalit tapahtuvat syksyllä.

Löydä sinulle sopivat vaikuttamisen kanavat täältä. Nuorten omalle toiminnalle on myös tarjolla monenlaista tukea, katso lisää tietoa täältä.