Käsitelty

Kiipeilyteline Sakarinmäen peruskoululle

Hei,
Täällä Sakarinmäen peruskoulun alakoulun puolella on hieman ankeat välituntitilat. Pihallamme oli ennen kiipeilyteline, mutta teline oli jo niin huonossa kunnossa, että se oli turvallisuusriski oppilaillemme, ja jouduttiin se poistamaan. Rakennusvirastolta luvattiin uusi kiipeiltyteline tilalle, mutta tästä on jo reilu kaksi vuotta. Syy siihe, miksi emme ole vieläkään saaneet uutta telinettä on maalämpöputkemme, sillä paikka, jolle teline laitettaisiin, sijaitsee putkien yläpuolella, eikä maalämpöputkien syvyydestä ollut varmaa tietoa. Toivoisimme, että saisimme telineen joko eri paikkaan, tai samaan paikkaan, jos teline ei vaatisi perustuksia. Telineestä olisi paljon iloa alakoululaisellemme, jotka varmasti arvostaisivat sitä ja leikkisivät siinä ympäri vuoden.

Toivomme että ottaisitte toivomuksemme syvempään käsittelyyn.
Ystävällisin terveisin,
Sakarinmäen peruskoulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja
Lukas Virtala

25.5.2018 Kiipeilyteline Sakarinmäen peruskoululle

Kaupunginkanslia on pyytänyt Kaupunkiympäristön toimalalta (Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus) lausuntopyynnön Sakarinmäen peruskoulun oppilaskunnan aloitteeseen, jossa esitetään kiipeilytelinettä Sakarinmäen peruskoululle.

Rakennukset ja yleiset alueiden ylläpitopalvelut on valmis toteuttamaan hankkeen. Kyseessä on kuitenkin toiminnallinen muutos. Toiminnalliset muutokset tulee ensin käsitellä Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tilapalveluissa, jotka tarvittaessa esittävät kiipeilytelineen ylläpidolle toteutettavaksi.

Hannu Seppälä, ylläpitopäällikkö, puhelin: 310 38017, hannu. k. seppa la(a)hel. fi