Käsitelty

Mahdollisuus kokeilla amerikkalaista jalkapalloa kaikille Kaarelassa?

Haluaisimme antaa kaikille mahdollisuuden kokeilla amerikkalaista jalkapalloa Kaarelan alueella. Tämä oli yksi alueemme viime vuoden Ruutibudjetti-aloitteista.

Amerikkalainen jalkapallo on kiinnostava laji monelle, mutta monet eivät uskalla tai voi mennä kokeilemaan. Esimerkiksi pelottaa mennä uutena tuntemattomien joukkoon, uskonnollisista syistä ei voi harrastaa eri sukupuolta olevien kanssa tai laji on liian kallis harrastettavaksi. Siksi toivomme, että alueelle tulisi mahdollisuus kokeilla amerikkalaista jalkapalloa ilmaiseksi tytöille ja pojille. Toivomme, että voisimme antaa mahdollisuuden harrastaa amerikkalaista jalkapalloa viimeistään loppu kesästä. Tällaisesta mahdollisuudesta moni olisi erittäin mielissään!

Ystävällisin terveisin: Henry Halme

Vastaus apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljaselta 3.5.:

Nuorten aloite mahdollisuudesta kokeilla amerikkalaista jalkapalloa
HEL 2016-001564 T 12 03 02

Liikuntavirasto järjestää nuorille kesäpelailua, jossa pääsee pelaamaan ja kokeilemaan myös amerikkalaista jalkapalloa Kannelmäen liikuntapuistossa 6.6.–4.7.2016 klo 17–21 välisenä aikana. Amerikkalaista jalkapalloa
järjestetään yhteistyössä GS Demons ry:n kanssa. Amerikkalaisen jalkapallon lajikokeilu on 10.6.2016 klo 12–15 Laajasuon tekonurmella. Yhteistyö GS Demons ry:n kanssa jatkuu myös syksyllä.

Tarkempia tietoja näistä kokeiluista saa tarvittaessa liikuntavirastosta liikuntapalvelupäällikkö Maria Nyströmiltä (maria.nystrom@hel.fi).

Lisätiedot
Maria Nyfors, kaupunginsihteeri, puhelin: 310 36683
maria.nyfors(a)hel.fi

Sivistystointa johtava apulaiskaupunginjohtaja
Ritva Viljanen
apulaiskaupunginjohtaja