Käsitelty

Pelitalon etäpisteen kehittäminen kontulassa

Nuorille ei ole tarpeeksi aikaa kirjaston pelikoneilla 30 min on selvästi liian pieni aika. Jos peliin tarvitsee päivityksiä se vätii enemmän aikaa kuin puolituntia. Eikä ole mielestämme sopivaa pelata yli 13.v pelejä samassa tilassa nuorempien kanssa. Siksi ajattelemme että tarvitsisimme oman peli tilan eritiloissa tähän sopisi mainiosti kontulan nuorisotalo jossa olisi ilmeisesti vapautumassa pienihuone joka sopisi tähän tarkoitukseen. Nuorisotalon aukiolo ajat sopisivat paremin kun kirjasto.

Pelitalon Hannes Pasanen vastasi aloitteeseen 29.1.:

Hei!

Loistavaa aktiivisuutta tämän epäkohdan suhteen. Asiassa lähtisin ensin keskustelemaan kirjaston kanssa mahdollisesta peliajan pidentämisestä tai vaikka järjestelystä, jossa päivitykset eivät vähennä peliaikaa. Suosittelen valmistelemaan esityksen perusteluineen kirjastonjohtajalle. Voitte saada perusteluihin opastusta tarvittaessa Pelitalon henkilökunnalta.

Pelitalon etäpisteen perustaminen Kontulan nuorisotalolle ei ole lähiaikoina mahdollista, koska tällä hetkellä käynnistetään toimintaa muilla nuorisotaloilla. Tämän hetkinen toiminta on saatettava rullaamaan laadukkaasti, ennen kuin voidaan aloittaa uusia suunnitelmia. Aloitteenne on kuitenkin otettu huomioon ja Kontula on varmasti harkinnan alla kun tulevia suunnitelmia tehdään.

Pelitalon toiminta ja kaikki tällä hetkellä toimivat etäpisteet (Meri-Rastila, Viikki, Pasila, Malminkartano, Tapulikaupunki) ovat kaikkien helsinkiläisten nuorten käytössä. Jos koette, että Kontulan kirjaston pelitoiminta ei vastaa odotuksianne, menkää rohkeasti pelailemaan jollekkin Pelitalon toimivista etäpisteistä.

Parhain terveisin,

Hannes Pasanen
vastaava tuottaja
Pelitalo
09-310 79672
hannes.pasanen@hel.fi