Operaatio Pulssi!

Maksutonta tekemistä 12–18-vuotiaille. Kokeile, koe ja opi uutta! Mukaan voit tulla ilman aiempaa kokemusta ja voit myös vaikuttaa alueesi harrastustarjontaan ja tapahtumiin. Toimintamme järjestetään matalalla kynnyksellä, joten osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista. Mikäli sinulla on kysymyksiä esimerkiksi esteettömyydestä tai haluat varmistaa, että pystymme huomioimaan yksilölliset erityistarpeesi, olethan yhteydessä alueen koordinaattoriin!

Osa kursseista ja toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, lue ilmoittautumisohjeet kunkin toiminnon kohdalta. Mikäli ilmoittautumisohjeita ei ole, voit tulla mukaan vain saapumalla paikalle.

Puuttuko alueeltasi kiinnostavaa vapaa-ajan tekemistä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista tekemistä nuorille tarjotaan? Tehdään ideastasi totta!

Nuoret ideoivat!

Operaatio Pulssi! kerää nuorilta ajatuksia ja mielipiteitä siitä, millaista tekemistä nuoret kaipaavat vapaa-ajallaan. Tietoa kerätään osana Helsingin kaupungin nuorten osallistuvaa budjetointia RuutiBudjettia sekä mm. kouluilla ja nuorisotaloilla.

Nuoret suunnittelevat!

Nuoret jatkavat kerätyn tiedon työstämistä suunnitelmiksi mm. RuutiBudjetti-työpajoissa. Osa suunnitelmista toteutetaan Pulssin ja alueen toimijoiden kanssa ja osalle haetaan rahaa RuutiBudjetista.

Nuoret toteuttavat!

Operaatio Pulssin avulla nuoret pääsevät toteuttamaan erilaisia kursseja, työpajoja ja tapahtumia yhdessä ammattilaisten kanssa. Nuoret ovat olleet mukana tekemässä esim. pieniä ja suuria laneja, ruoka- ja kauneusiltoja sekä kulttuuritalojen kanssa yhteistyössä toteutettavia isompiakin nuorten tapahtumia.