Operaatio Pulssi!

Maksutonta tekemistä 12–18-vuotiaille. Kokeile, koe ja opi uutta! Mukaan voit tulla ilman aiempaa kokemusta ja voit myös vaikuttaa alueesi harrastustarjontaan ja tapahtumiin. Toimintamme järjestetään matalalla kynnyksellä, joten osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista.

Osa kursseista ja toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, lue ilmoittautumisohjeet kunkin toiminnon kohdalta. Mikäli ilmoittautumisohjeita ei ole, pääset mukaan vain saapumalla paikalle.

Harrastustarjonnan löydät sivun oikeasta laidasta 'Tärkeät linkit' alta. Voit vapaasti osallistua kaikkien alueiden toimintoihin, sinun ei tarvitse asua alueella. Mikäli sinulla on kysymyksiä esimerkiksi esteettömyydestä tai haluat varmistaa, että pystymme huomioimaan yksilölliset erityistarpeesi, olethan yhteydessä alueen koordinaattoriin!

Puuttuko alueeltasi kiinnostavaa vapaa-ajan tekemistä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista tekemistä nuorille tarjotaan? Tehdään ideastasi totta!

Nuoret ideoivat!

Operaatio Pulssi! kerää nuorilta ajatuksia ja mielipiteitä siitä, millaista tekemistä nuoret kaipaavat vapaa-ajallaan. Tietoa kerätään osana Helsingin kaupungin nuorten osallistuvaa budjetointia ‘Nuorten budjettia’ sekä mm. kouluilla ja nuorisotaloilla.

Nuoret suunnittelevat!

Nuoret jatkavat kerätyn tiedon työstämistä suunnitelmiksi mm. Nuorten budjetti-työpajoissa. Osa suunnitelmista toteutetaan Pulssin ja alueen toimijoiden kanssa ja osalle haetaan rahaa Nuorten budjetista.

Nuoret toteuttavat!

Operaatio Pulssin avulla nuoret pääsevät toteuttamaan erilaisia kursseja, työpajoja ja tapahtumia yhdessä ammattilaisten kanssa. Nuoret ovat olleet mukana tekemässä esim. pieniä ja suuria laneja, ruoka- ja kauneusiltoja sekä kulttuuritalojen kanssa yhteistyössä toteutettavia isompiakin nuorten tapahtumia.