Käsitelty

Pelitietokoneet Pikkuhuopalahti

Pikku Huopalahdessa on todella paljon pelaajia joilla ei ole kotona pelaamiseen tarvittavia välineitä. Pikku huopalahden nuoriso-talolla on todella hyvät tilat pelikoneille. Jos Pikku huopalahti saisi pelikoneet paljon ihmisiä alkaisi taas käydä Pikku huopalahden nuorisotalolla jotka lopettivat nuoriso talolla käymisen koska eivät nähneet mitään tekemistä nuorisotalolla. Pikku huopalahdessa on paljon streamaajia jotka hyötyisivät todella paljon koneista. myöskin nuorisotalolla käy paljon kävijöitä jotka harrastavat kilpapelaamista. ja koneet olisivat myöskin uusi kiinnostava harrastus monelle ja mikä parasta myös ilmainen. Olemme useamman vuoden ja halunneet pelikoneita nuorisotalolle mutta emme koskaan niitä saaneet. Kaikki kenet tiedän ja tunnen pikku huopalahdesta pelaavat todella paljon pelejä.

Aloitteesi pelitietokoneiden saamiseksi Pikku Huopalahteen

Hyvä Patrick

Olet tehnyt aloitteen, jossa ehdotat pelitietokoneita Pikku Huopalahden nuorisotalolle. Helsingin kaupunki pitää pelikulttuuria tärkeänä osana nuorisotyötä ja toimintaa järjestetäänkin jo useissa paikoissa ympäri Helsinkiä. Pelitoiminnan ylläpitäminen vaatii talolle aina vastuuohjaajan, jotta toiminta pysyy kaikille avoimena, turvallisena ja vihapuheesta sekä häirinnästä vapaana harrastuksena. Nykyisten resurssien puitteissa ei toiminnan järjestäminen Pikku Huopalahden nuorisotalolle ole tällä hetkellä mahdollista. Pidämme kuitenkin aloitetta hyvänä ja tutkimme jatkossa millä tapaa ideaa voisi edistää, sillä tunnistamme aloitteestasi, että pelikoneiden lisäämistä nuorisotalolle on nuorten toimesta toivottu jo pidemmän aikaa.

Tällä hetkellä järjestämme avointa pelitoimintaa mm. seuraavissa paikoissa:
Score tarjoaa tilaa sekä toimintaa nuorille peliharrastajille. Toiminnat järjestetään nuorten vapaaehtoisten, järjestöjen sekä kahden nuoriso-ohjaajan yhteistyönä. Scoresta löytyy yli 23 pelikonetta oheislaitteineen, konsoleita sekä lautapelejä. http://score.munstadi.fi

Nuorisotalo Merirastin pelitoiminnassa voi tutustua pc-pelaamisen kulttuuriin ja kokeilla uusia pelejä sekä tutustua uusiin kavereihin tai pelata soolona. Taitotasolla ei ole merkitystä, kaikki ovat tervetulleita. Osaavat ohjaajat neuvovat ja pelaavat nuorten kanssa. Pasilan nuorisotalon avoimessa pelitoiminnassa pelaamista varten on käytettävissä 11 tietokonetta. Paikan päällä järjestetään syksyisin ja keväisin Lanit, jonne voi ottaa mukaan myös oman konsolin tai tietokoneen. Näiden lisäksi Kannelmäen, Malminkartanon, Tapulikaupungin, Viikin, Pihlajamäen ja Kontulan nuorisotaloissa sekä Pasilan ja Kontulan kirjastossa, myös Oodissa järjestetään pelitoimintaa.

Kiitos aloitteestasi ja oikein mukavaa kesää sinulle!

Lisätiedot: Leena Mickwitz, kaupunginsihteeri, puhelin: 310 36054 leena.mickwitz(a)hel.fi
Nasima Razmyar
apulaispormestari