Käsitelty

Pyrkän liikuntakentälle liikuntavälinelainaamo

Lauttasaaren liikuntakentällä Pyrkällä ei ole ollenkaan nuorisolle liikuntavälineitä. Liikuntaväline lainaamo olisi siitä kiva, että saisi lainata esim. jalkapalloja, koripalloja, yhleisurheiluvälineitä ja frisbeitä. Lainaamosta voisi lainata jos unohtaisi esim. pallon kotiin tai haluaisi mennä koulun jälkeen pyrkälle mutta ei olisi palloa. Lainaamo toimisi siten että pyrkän kentänvalvoja avaisi lainaamon jos antaisi vaikka repun tai puhelimen pantiksi. Koska nykyään jos ei ole palloa mukana on pitänyt lainaamaan löytötavaroista.

Aloitteesi liikuntavälinelainaamon saamiseksi Pyrkän liikuntakentälle

Hyvä Ella

Ehdotat aloitteessasi liikuntavälinelainaamoa Lauttasaaren liikuntapuistoon.

Aloite on hyvä ja perusteltu. Liikuntapaleluiden liikuntapaikoissa on yleensä liikuntapaikan lajivalikoimaan soveltuvia perusvälineitä käyttäjille lainattaviksi, mutta Lauttasaaren liikuntapuiston kentän välineistö on jostain syystä ollut perin puutteellinen muiden vastaavien liikuntapuistojen välineistöihin verrattuna. Liikuntapalvelut parantaa palvelujaan tällä osa-alueella ja hankkii Lauttasaaren kentälle asialliset perusvälineet kentältä lainattaviksi.

Aloitteen esiin tuoman puutteen perusteella liikuntapalvelut tarkastaa liikuntavälineistön määrän ja kunnon kaikilla liikuntapaikoillaan.

Kiitos sinulle hyvin perustellusta aloitteesta. Toivotan sinulle oikein mukavaa kesää!

Lisätiedot: Leena Mickwitz, kaupunginsihteeri, puhelin: 310 36054 leena.mickwitz(a)hel.fi
Nasima Razmyar
apulaispormestari