Käsitelty

Musiikki/ Kulttuuri tapahtuma

Aloite tuli mieleemme Munkkiniemen nuorisotyöyksikön Ruutibudjetin myötä, jossa suurta kannatusta sai aloite musiikki/ kulttuuritapahtuma nuorille kesällä 2017.

Tapahtuman järjestäminen on kuitenkin yhdelle yksikölle liikaa, sillä nuoret haluaisivat, että se koskisi koko Helsinkiä ja kaikkia pk-seudun nuoria.

Olen ollut mukana GRF (Girls rock Finland)- tyttöjen rokkileiriyhdistyksen toiminnassa ja heidän kauttaan tutuksi on tullut Suvilahden Oranssi-club, joka olisi mielestämme loistava paikka järjestää kyseistä tapahtumaa. Tila on tehty tapahtuman järjestämistä varten ja Suvilahteen on helppo kaikkien tulla.

Tapahtuma sijoittuisi kesäkuun puoliväliin ja mieluiten viikolla, koska kaikilla on toimintaa viikonloppuisin, mutta viikolla ei niin paljon. Hyvä ajankohta olisi esim. 13.-15.06.2017 klo. 15-21 (plus rakennus ja purku). Ikähaarukka voisi olla 13-29- vuotiaat nuoret.

Tapahtumassa voisi olla helsinkiläisiä nuoria bändejä soittamassa ja luomassa tunnelmaa sekä pihalla avoin graffitiseinä (luvallinen). Lisäksi nuoret voisivat pitää pientä kahvila-tyyppistä toimintaa. Oheessa voisi olla muutakin nuorille suunnattua toimintaa, mitä nyt yhdessä keksittäisiinkään!

Toivomme mukaan yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistaisivat tapahtuman. Voi myös ehdottaa muuta paikkaa ja ajankohtaa tapahtumalle.