Käsitelty

Lauttasaaren nuorisotalon kerhohuoneen maalaus

Syksyn aikana on käynyt ilmi, että Lauttasaaren nuorisotalo Apajan kerhohuone yksi on muuttumassa niin käyttötarkoitukseltaan kuin sisustukseltaan. Hiljattain maalattu sekä sisustettu tila oltaisiin siis uudelleenmaalamassa ja tyhjentämässä Nuorisoasiainkeskuksen taidetoimijoiden käyttöön.

Viime talvena tila suunniteltiin, ja suunnitelma toteutettiin, yhteistyössä nuorten kanssa. Tuloksena oli jatkuvalla käytöllä oleva viihtyisä, valoisa ja siisti kerhohuone esimerkiksi rauhoittumiseen taikka pelailuun. Kuitenkin nyt, kahdesta talon kerhohuoneesta käytössä oleva ja vastalaitettu tila halutaan taidetoimijoiden käyttöön, kun viereinen tila olisi mahdollista muuntaa heidän toimitilakseen kesän 2017 aikana.

Ehdotettu hanke ei siis ole omasta tai monen muun lauttasaarelaisen nuoren mielestä kannattava. Pelkästään jo taloudellisesti hankkeen kannattavuus on kysenalainen. Kun valmiina on jo vaihtoehtoinen suunnitelma, joka on huolella harkittu silmällä pitäen kaikkia nuorisotalon käyttäjiä, olisi se mitä viisainta ottaa aikaisemman sijasta käyttöön.

Aloite on käsitelty ja kerhohuone 1:sen tilalta remontoidaan kerhohuone2. kerhohuone 1 säilyy sellaisenaan käytössänne.
Ystävällisin terveisin,
Minna Sirviö
ts. toiminnanjohtaja

NUORISOASIAINKESKUS
Läntinen nuorisotyön osasto
Eteläinen nuorisotyöyksikkö

PL 5068 (Messitytönkatu 4, HKI 18)
00099 HELSINGIN KAUPUNKI
puh: 0931071677
gsm: +358505591778
e-mail: minna.sirvio@hel.fi

http://nuoriso.hel.fi