Kesäseteli

Kesäseteli on tarjonnut helsinkiläisille nuorille kesätöitä ja yrityksille tekijöitä, osaamista ja uusia näkökulmia jo vuodesta 2015!

Jussi Hellsten

Hae Kesäsetelisi nyt!

Vuonna 2023 kaikki helsinkiläiset ja Helsingin kouluissa opiskelevat 9. luokkalaiset, TUVA-, Valma ja kymppiluokkalaiset ovat oikeutettuja hakemaan Kesäsetelin. Myös kaikki helsinkiläiset toisen asteen (lukio ja ammattikoulu, TELMA) ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kesäsetelin.

Jos kuulut kohderyhmään voit hakea nyt oman Kesäsetelisi alla olevasta linkistä. Kaikki seteliin oikeutetut hakijat saavat setelin. Kesäseteli on henkilökohtainen ja voit käyttää sen kerran 1.6.-15.8.2023 välisenä aikana.

HAE KESÄSETELI TÄSTÄ:  https://nuortenkesaseteli.hel.fi/

Haettuasi Kesäsetelin sinulle tulee aktivointilinkki ilmoittamaasi sähköpostiin, jonka jälkeen saat Kesäsetelin sähköpostiisi. Voit sen välittää suoraan työnantajalle, kun kesätyöpaikkasi on varmistunut esim. kun kirjoitat työsopimuksen.

Työpäivät ja palkka:

  • Kesäsetelillä tehdään 60 työtuntia
  • Työtunteja on vähintään 18h/viikko.
  • Työnantaja maksaa palkkaa vähintään 400 euroa (60 työtunnilta). Summa pitää sisällään lomakorvauksen. Lisäksi työnantaja maksaa normaalit työnantajamaksut.
  • Kesätyöjakso voi olla tuntimäärältään pidempi, tällöin 60 työtuntia ylittävän osuuden palkan on oltava vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.
  • Ota yhteyttä kesätyöpaikkoihin ja tarjoa Kesäseteliä työnantajalle.

HUOM!
Kuulut kohderyhmään kun opiskelet yllä mainituilla luokilla lukuvuonna 2022-2023. Helsingissä toisen kunnan, toisen asteen opiskelijat (ammattikoulu, lukio) voivat hakea kesäsetelin omasta kotikunnastaan, jos sellainen siellä on.