Ta initiativ

Välj i rullgardinsmenyn det bästa ämnesområdet för ditt initiativ. Om du inte hittar ett lämpligt ämnesområde för ditt initiativ, kan du välja ”Allmän och annan respons”. Att välja rätt ämnesområde gör det snabbare för initiativet att hamna hos rätt handläggare.

Initiativ

Berätta med egna ord vad ditt initiativ handlar om. Kom ihåg att nämna området om ditt initiativ gäller en viss plats eller verksamhet i Helsingfors.
Rubricera ditt initiativ så tydligt som möjligt.
Godkända filtyper: jpg, png, jpeg, Max filstorlek: 20 MB.
Du kan infoga en bild till ditt initiativ för att stödja initiativet (till exempel platsen som ska repareras, det önskade området eller annat).

Kontaktuppgifter

Initiativet kan lämnas av en ung person från Helsingfors i åldern 13-17 år. Deltagarnas namn i initiativet publiceras inte, de är endast synliga för den som behandlar initiativet. Obehörig användning av en annan persons uppgifter är förbjuden. Detta innebär att initiativet inte får göras i någon annans namn. Varken i själva initiativet eller i bifogade bilagor får obehöriga personuppgifter såsom namn, e-postadresser, telefonnummer eller andra privata uppgifter förekomma. Den som behandlar initiativet, det vill säga personen som förbereder initiativet, kontaktar initiativtagaren. Initiativtagaren informeras om hur initiativet kommer att behandlas och det diskuteras om de ämnen och metoder som nämns i initiativet för att främja ärendet.
Ange ett nummer från 13 till 17.
Vi vill veta vilken erfarenhet det är för ungdomar att lämna in ett förslag. På så sätt kan vi förbättra vår service och vår verksamhet.(Obligatoriskt)
Är du intresserad av att ge feedback om din upplevelse efter att ditt förslag har behandlats?
Helsingfors stads registerförklaring och integritetspolicy(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ärligt talat