Käsitelty

Fun Action-kortit voimassa myös ohjattujen tapahtumien ulkopuolella.

Liikuntavirastolla on käytössään Fun Action-kortti, jolla yläkouluikäiset pääsevät ilmaiseksi liikkumaan ohjattuun lajiin. Kortilla pääsee sisään paikkoihin, jossa on kulloinkin ohjattu laji. Suurin osa lajeista on kuitenkin todella aikaisin, eikä monet koulua käyvät ole päässeet vielä koulusta. Tässä tapauksessa pitää maksaa kertamaksu päästäkseen sisälle.
Fun Action kortilla pitäisi päästää liikkumaan myös silloin kun ohjattua liikuntaa ei ole, ainakin niihin liikuntapaikkoihin, missä Fun Action toimintaa järjestetään. Täten taataan nuorille edullinen mahdollisuus liikkua milloin heille itselleen parhaiten sopii.

Hei! Kiitos palautteesta! FunAction harrasteliikuntatoiminta on laadukasta ohjattua liikuntatoimintaa, jota tuotamme nuorille. Toiminta on turvallista ryhmätoimintaa, jota ohjaavat liikunnanammattilaiset sekä seurojen lajiohjaajat. Tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen lisäksi luoda uusia kaverisuhteita ja yhteistoimintaa. Liikuntapaikkojen tilavuorot ovat Helsingissä kortilla- pääosin urheiluseurakäytössä. Meillä ei ole mahdollista tarjota tässä vaiheessa nuorille vapaita liikuntatiloja tästä syystä. Toivottavasti jatkossa liikuntatiloja vapautuu myöhempinäkin aikoina nuorille vapaaseen käyttöön.

Liikunnallisin terveisin:
Hannele Haverinen
Liikuntapäällikkö/itä
Liikunta-ja hyvinvointipalvelut
Liikuntavirasto
Helsingin kaupunki