Verksamhet för regnbågsunga

Vi erbjuder verksamhet för regnbågsunga runtom Helsingfors för de 13–29-åriga unga som hör till sexuella minoriteter och könsminoriteter, och de som funderar på regnbågsteman.

Är du intresserad av verksamhet för regnbågsunga?
Välkommen till IrisHelsinki! IrisHelsinki erbjuder en möjlighet att träffa trevliga nya människor, hitta en ny hobby och få information och perspektiv på regnbågsfrågor du eventuellt funderar på.

De värderingar som är viktiga för oss är glädje, respekt och trygghet, på basis av vilka vi tillsammans har skapat principerna för ett tryggare utrymme för vår gemenskap. Ömsesidig hänsyn och respekt är viktiga i vår gemenskap, och vi godtar till exempel inte någon form av diskriminering, trakasserier eller annan olämplig behandling.

Vi är alla de bästa experterna om oss själva och vi får leva, vara, uttrycka och definiera eller inte definiera oss på det sätt som är bäst för oss själva. Det är också viktigt att ha roligt tillsammans och koppla av tillsammans i en mångskiftande gemenskap.

I verksamheten deltar unga med många olika slags livserfarenheter och verksamheten leds av medarbetare som känner till regnbågsteman. Vi samarbetar med olika organisationer, såsom föreningen Helsinki Pride -yhteisö ry, Regnbågsankan och Sirkus Magenta.

Ärligt talat