Esittely

Är du intresserad av verksamhet för regnbågsunga? Välkommen att bekanta dig med IrisHelsinki och de nya faciliteterna för verksamhet för regnbågsunga i Vallgård, Helsingfors!

Vi ordnar verksamhet och samvaro kring olika teman varje vecka. IrisHelsinki Vallgård erbjuder en möjlighet att träffa trevliga nya människor, hitta en ny hobby och få information och perspektiv på regnbågsfrågor du eventuellt funderar på.

Kom som du är

I början av träffarna håller vi en kort introduktionsrunda där alla, om man vill, kan berätta om sig själva med några ord. Förutom ett avkopplat umgänge, diskuterar vi till exempel aktuella frågor, veckans händelser eller teman som intresserar de unga. Hos oss kan man också spela olika spel, såsom bräd- kort- och nätspel. Vi avslutar kvällen med en känslodiskussion.

Vi lyssnar på dina önskningar

Alla deltagare har möjlighet att framföra sina önskemål om teman och innehållet på träffarna, och om man vill kan man också delta i planeringen och genomförandet av verksamheten.

IrisUngpride

IrisUngpride arrangerar svenskspråkigt program och diskussion för regnbågsungdomar varje måndag och onsdag kl 17.30-20.30 i IrisHelsinki.

Besöksadress
Maskinverkstadsgränden 3, B-huset
00510 Helsingfors
Postadress

Öppettider och verksamhet

  • Måndagar: Regnbågsträff för 13–17-åringar kl. 16.00–20.30
  • Onsdagar: Regnbågsträff för 16–25-åringar kl. 16.00–20.30

Kommande evenemang och hobbyer

  • nuorten lomatekemistä
  • Nuortenpride
  • Työpajat
05.6.2024 - 03.7.2024

IrisHelsinkis sommar

IrisHelsinki, Maskinverkstadsgränden 3, B-huset, Helsingfors
Avgiftsfri
Ärligt talat