IrisUngpride

Helsingfors Ungdomstjänsters svenskspråkiga regnbågsungdomar. Ta del av vår gemenskap om du funderar på identitet och mångfald. Vi träffas på torsdagskvällar och har alltid två erfarna ledare med.

Vad är IrisUngpride?

I Ungpride låter vi dig fundera på vem du själv är och vad du själv vill och träffa andra ungdomar som du har mycket gemensamt med.

Vi träffas och har trevligt tillsammans. Vi diskuterar, umgås, fikar, spelar spel, ser på film, skriver, bloggar, podcastar mm. Vi upplever saker tillsammans och lär oss att se världen med nya ögon.

Vi välkomnar nya medlemmar

Gruppen är öppen för svenskspråkiga hbtiqa+/regnbågsungdomar eller ungdomar som är fundersamma över sin läggning och/eller könsidentitet. Vi jobbar med identitet och mångfald och välkomnar alla nya medlemmar upp till 25 år. Om du inte vill behöver du inte berätta ditt riktiga namn för de andra.

Sprid gärna ordet

ifall du känner och vet någon som vill vara med. Vi vill gärna utöka familjen med många nya medlemmar. Vi önskar att så många som möjligt får chansen att uppleva samma gemenskap som vi!

Handledare är Nicole Stambej och Mathias Uutela som arbetar med ungdomar och mångfaldsfrågor på svenska via Ungdomstjänsterna i Helsingfors. Var gärna i kontakt om du är intresserad av att höra mer:

Nicole Stambej
nicole.stambej@hel.fi
tfn. 040 662 3913
Facebook: Ungdomsarbetaren Nicole

Mathias Uutela
mathias.uutela@hel.fi
tfn. 040 654 6086
Facebook: Ungdomsarbetaren Mathias

Ärligt talat