Sateenkaareva toiminta

Tarjoamme sateenkaarevaa toimintaa ympäri Helsinkiä 13–29-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sateenkaariteemoja pohtiville nuorille.

Oletko kiinnostunut sateenkaarevasta toiminnasta?
Tervetuloa IrisHelsinkiin! IrisHelsinki tarjoaa mahdollisuuden tutustua mukaviin uusiin ihmisiin, löytää uusi harrastus sekä saada tietoa ja näkökulmia mahdollisesti pohdiskelemiisi sateenkaareviin kysymyksiin.

Meille tärkeitä arvoja ovat ilo, kunnioitus ja turvallisuus, joiden pohjalta olemme luoneet yhdessä yhteisöllemme turvallisemman tilan periaatteet. Yhteisössämme on tärkeää keskinäinen arvostus ja kunnioitus, emmekä esimerkiksi hyväksy minkäänlaista syrjintää, häirintää tai muutakaan epäasiallista kohtelua.

Olemme kaikki oman itsemme parhaimpia asiantuntijoita ja saamme elää, olla, ilmaista sekä määritellä tai olla määrittelemättä itseämme itselle parhaimmalla tavalla. Merkityksellistä on myös yhteinen hauskanpito ja rento yhdessäolo moninaisessa yhteisössä.

Toimintaamme osallistuu nuoria monenlaisilla elämänkokemuksilla ja toimintaa ohjaavat sateenkaariteemoihin perehtyneet työntekijät. Teemme yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, kuten Helsinki Pride -Yhteisö ry:n, Regnbågsankanin ja Sirkus Magentan kanssa.