Ympäristötoiminta

Haluaisitko hoitaa eläimiä, viljellä, osallistua ekokahvilan toimintaan tai lähteä retkelle? Vai kiinnostaako aktivismi? Tarjoamme maksutonta ympäristötoimintaa, välineitä, tiloja ja tukea 9-29-vuotiaille ympäri Helsinkiä.

Oletko kiinnostunut ympäristöön liittyvästä toiminnasta?
Tervetuloa Nuorten ympäristötilalle!

Ympäristötila tarjoaa mahdollisuuden tutustua mukaviin uusiin ihmisiin, löytää uusi harrastus sekä saada tietoa ja näkökulmia mahdollisesti pohdiskelemiisi ympäristö- ja ilmastokysymyksiin.

Ympäristötoiminnan tavoitteena on mahdollistaa vaikuttaminen omaan ympäristöön, tarjota leirikokemuksia ja seikkailuja, tukea nuorten omaa toimintaa ympäristön puolesta sekä tarjota tietoa.

Ympäristötilan lisäksi nuorisopalveluilla on paljon muitakin toimipaikkoja, joissa pääsee harrastamaan, osallistumaan ja järjestämään itsensä näköistä ympäristötoimintaa ympäri Helsinkiä.

Voimaantuakseen ympäristökansalaisena toimimiseen ei tarvita taikatemppuja, vaan tilaa ja aitoja mahdollisuuksia toimia.

Toimintamahdollisuuksien lisäksi tuemme nuoria, nuorten ryhmiä ja nuorisojärjestöjen toimintaa myös vuokraamalla tilojamme nuorten omaehtoiseen toimintaan ja retkeilyvälinelainaamo Wempaimistosta voi lainata retkeilytarvikkeita maksutta nuorisopalveluiden ilmaisella jäsenkortilla.

Tarjoamme nuorten ryhmille ja kouluille myös luontokouluja ja seikkailuryhmäytyksiä.