Nuorisopalveluiden ympäristölupaus

Nuorisopalvelukokonaisuudelle on myönnetty Ekokompassi –sertifikaatti

Nuorisopalvelukokonaisuudelle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoitukseksi määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi. Sertifikaatti myönnettiin 29.9.2021 hyväksytysti läpimenneen auditoinnin tuloksena.

Ympäristökasvatus nuorisotyössä on toiminnan, kokemusten ja pohdinnan mahdollistamista nuorille

Nuorisopalveluiden ympäristötoiminnan tavoitteena on innostaa nuoria vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin ja luoda edellytyksiä omaehtoiseen toimintaan, aktivismiin ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Nuorisopalveluissa ympäristökasvatusta toteutetaan nuorisotyöllisesti.

Nuorisopalveluiden ympäristötyö nivoutuu vahvasti nuorisotyön perussuunnitelmaan. Arvomme noudattavat kestävän kehityksen periaatteita ja ympäristöasiat ovat osa kaikkea toimintaamme niin pienissä kuin isommissakin asioissa.

Ekokompassin myötä sitoudumme jatkuvaan kehittämiseen

Ympäristöohjelman valmisteluun ja toteuttamiseen ovat osallistuneet sekä nuoret että nuorisopalvelujen henkilöstö; se on ollut yhteinen ponnistus kestävän ja vastuullisen tulevaisuuden puolesta.

Mikä on Ekokompassi?

Ekokompassi on Helsingin seudun ympäristöpalvelujen hallinnoima ympäristöjärjestelmä. Järjestelmään hyväksytyt yritykset ovat puolueettoman osapuolen auditoimia ja sitoutuneet noudattamaan järjestelmän kymmentä kriteeriä. Lisätiedot: ekokompassi.fi.

Voit olla yhteydessä ympäristötoiminnan koordinaattoriin ja kysyä lisää.

Yhteystiedot:
Annina Wallinsalo / Ani
annina.wallinsalo@hel.fi
puh. (09) 310 78027