Esittely

Kesäparatiisi kävelymatkan päässä!

Syötävän Puiston urbaani luontoympäristö tarjoaa upeat puitteet luovalle työskentelylle, taide- ja luontoaiheisille pajoille, viljelylle ja eläinten hoidolle.

Puistossa järjestetään kesäisin nuorille maksutonta ympäristötoimintaa. Puistossa pääsee esimerkiksi tekemään kädentaitoja, ympäristötaidetta, luonnonkosmetiikkaa, hoitamaan kanoja, osallistumaan viljely- ja puutarhatoimintaan ja nauttimaan nuorten kesäkahvilasta. Keväisin ja syksyisin puistossa järjestetään luontokouluohjelmia – ja luontoryhmäytyksiä.

Puiston kohderyhmänä on pääasiassa 12–25 –vuotiaat nuoret, joille päivittäisiä palveluita toteutetaan kesätyöntekijöiden ja harjoittelijoiden toimesta, tukena ja apuna toimivat puiston nuoriso-ohjaajat.

Voit tulla tutustumaan puiston toimintaan vapaamuotoisesti sen aukioloaikoina. Puisto on tarkoitettu nuorten, nuorisojärjestöjen ja kuntalaisten käyttöön.

Kaikki helsinkiläiset ovat tervetulleita mukaan puiston viljelytoimintaan. Lisätietoja löydät viljelyryhmän omilta kotisivuilta: https://sphelsinki.wordpress.com

Kesän 2023 osalta puiston toiminta on päättynyt ja nuorten kesäkahvila sulkeutunut. Kiitos kaikille toimintaan osallistuneille ja kahvilan asiakkaille!

 

Puiston tilojen varaamisesta löydät lisätietoja täältä. Varaukset ja niihin liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen syotavapuisto@hel.fi.

Käyntiosoite
Mustikkamaanpolku 10
00570 Helsinki
Postiosoite
PL 84404, 00099 Helsinki

Yhteystiedot

 • Aniela Ahtola, Nuoriso-ohjaaja, eläintoiminta
  aniela.ahtola@hel.fi
  (09) 310 23153, 040 6582 799
 • Johanna Ahtinen, Nuoriso-ohjaaja, ympäristökasvattaja
  johanna.ahtinen@hel.fi
  040 6318 063
 • Susanne Österlund-Toivonen, Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön päällikkö
  susanne.osterlund-toivonen@hel.fi
  (09) 310 89125, 050 5591 762

Yleiset tiedustelut ja varaukset:
syotavapuisto@hel.fi

Aukioloajat

 

 

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia