Leirikeskukset

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön ylläpitämien tilojen käyttövuoroja haetaan nuorisopalveluiden lomakkeilla ja tulevaisuudessa Varaamon kautta. ​

Käyttövuoroja jaettaessa etusijalla ovat helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, toissijaisesti muut helsinkiläiset ryhmät ja koulut.

Tilat ovat maksuttomia helsinkiläisille toimijoille. Yrityksille ja uskonnollisille yhdyskunnille sovelletaan Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan hyväksymiä vuokria.

Leirikeskusesite kolmella eri kielellä

Esitteessä kerrotaan tilojen yleisestä varustelusta ja palveluista. Esitteessä nostetaan esiin myös retkeilyä helpottavia palveluita. Tutustu esitteeseen täältä.

Nuorisopalveluiden muut tilat, kumppanikirje ja avustukset

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan.

Voit tutustua nuorisopalveluiden muihin tiloihin täällä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä kumppanikirjeessä kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalveluiden ajankohtaisista asioista.

Kumppanikirjeen löydät täältä.

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso -ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso -ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta- , palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset.

Lisätietoja nuorisotoiminnan avustuksista täällä.