IrisUngpride

Helsingfors Ungdomstjänsters svenskspråkiga regnbågsungdomar. Ta del av vår gemenskap om du funderar på identitet och mångfald. Vi träffas på torsdagskvällar och har alltid handledd verksamhet.

Vad är IrisUngpride?

I Ungpride låter vi dig fundera på vem du själv är och vad du själv vill och träffa andra ungdomar som du har mycket gemensamt med.

Vi träffas och har trevligt tillsammans. Vi diskuterar, umgås, fikar, spelar spel, ser på film, skriver, bloggar, podcastar mm. Vi upplever saker tillsammans och lär oss att se världen med nya ögon.

Vi välkomnar nya medlemmar

Gruppen är öppen för svenskspråkiga hbtiqa+/regnbågsungdomar eller ungdomar som är fundersamma över sin läggning och/eller könsidentitet. Vi jobbar med identitet och mångfald och välkomnar alla nya vänner i åldern 15-25 år. Du behöver inte berätta ditt riktiga namn för de andra ifall du inte vill.

Sprid gärna ordet

ifall du känner och vet någon som vill vara med. Vi vill gärna ha flera deltagare, och önskar att så många som möjligt får chansen att uppleva samma gemenskap som vi!

Handledare är Nicole som arbetar med ungdomar och mångfaldsfrågor på svenska via Ungdomstjänsterna i Helsingfors. Var gärna i kontakt om du är intresserad av att höra mer:

Nicole
tfn. 040 662 3913