You X Summer Kick-Off Fest öppnar festivalsommaren 2022!

You X Summer Kick-Off Fest ordnas på Tiivistämö i Södervik i Helsingfors lördagen den 11 juni 2022. Dagen kommer att vara full av god musik, läcker mat och inspirerande kulturupplevelser.

You X summer kick-off fest indelas i två delar: på dagen uppträder stigande toppartister och på kvällens afterparty tar magnifika dj:ar över scenen.

Dagsevenemanget har ingen åldersgräns och där uppträder bland andra ANI, Averagekidluke och SAFIRA & Friends. Fler uppträdare publiceras i början av maj. Evenemanget erbjuder en arena också för den stora publikens kommande favoriter från olika konstarter, eftersom unga artister som hittats genom artistansökan för You X Open Call uppträder på dagsevenemanget.

Mat på evenemanget serveras av lokala aktörer och vi satsar i synnerhet på festivalområdets estetik genom att använda återvunna material med en DIY-stämning. På plats kan du också delta i skapandet av ett publikkonstverk! På kvällen fortsätter You X Summer Kick-Off Fest med en K-18 afterparty klockan 22.00. Där höjs klubbstämningen i taket av dj:arna Gas Gas och Twinz of Evil.

Huvudvärdena för You X Summer Kick-Off Fest är miljövänlighet, jämlikhet och tillgänglighet. Vi vill bjuda unga i Helsingfors på ett evenemang dit man kan komma med vänner för att uppleva försommaryran till ett förmånligt pris. Bakom evenemanget står en grupp av unga i Helsingfors med diverse bakgrund. De förenas i sin passion för kultur och viljan att skapa ett oförglömligt evenemang.

You X summer kick-off fest
11.6.2022 kl. 15–02

Dayfest kl. 15–22 (Ingen åldersgräns)
Afterparty kl. 22–02 (Åldersgräns 18 år)

Biljetter:
Päivätapahtuma 11,50€
Afterparty (K-18) 6,50€
Päivätapahtuma + Afterparty (K-18) yhteislippu 14,50

Biljettförsäljning: Tiketti

Ärligt talat