You X summer kick-off fest

Kesä tulee viimein, ja sen alkua juhlitaan You X Summer Kick-Off Festillä! Tervetuloa Tiivistämölle lauantaina 11.6.2022 nauttimaan hyvästä musiikista, monipuolisesta ruoasta ja kesäisestä tunnelmasta.

Lauantaina 11. kesäkuuta juhlitaan kesän alkua You X Summer Kick-Off Festillä, joka on alusta loppuun nuorten suunnitteleman ja toteuttama tapahtuma!

Esiintymässä ANI, Averagekidluke, SAFIRA & friends, Luukas Oja, Lehtolapset, Leomi, Rocky Rinne, Ramithawi, Niko Prada, WIBE ft. DJ FunkID & Alikulku, DJ:t: Diron, Dazn, DJ Zeze and Perttu.

Päivän ohjelma on ikärajatonta, mutta klo 22 jälkeen Tiivistämön sisätiloissa järjestettävät afterpartyt dj:ineen tulevat olemaan k-18. Afterparty DJ:t Twinz Of Evil ja Gas Gas.

LIPUT Tiketti.fi

Liput ovelta:
Päivälippu 12e
Afterparty 7e
Yhteislippu 15e

Tammikuussa 2022 starttasi jo toista kerta kertaa järjestettävä Helsinki Flow School -kurssikokonaisuus. Kurssilla mentorit Flow Festivalilta ja Helsingin kaupungilta antoivat 18–28 -vuotiaille helsinkiläisille nuorille työkaluja ja välineitä omien näkemystensä toteuttamiseksi. Kurssin käyneillä oli mahdollisuus hakea Tiivistämön järjestämän You X -tapahtuman tuotantotiimiin.

You X Summer Kick-Off Festin taustalla on joukko helsinkiläisiä nuoria, joita yhdistää halu luoda luovaa, kestävää ja värikästä kaupunkikulttuuria. Haluamme tarjota kävijälle tapahtuman, johon tämä voi tulla rennosti omana itsenään ja kokea olevansa osa yhteisöä.

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita