You X summer kick-off fest avaa festarikesän 2022!

You X summer kick-off fest järjestetään Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa lauantaina 11.6.2022. Päivä tulee olemaan täynnä hyvää musiikkia, herkullista ruokaa ja innostavia kulttuurikokemuksia.

You X summer kick-off fest jakautuu kahteen osaan; päivällä esiintyvät nousevat huippuartistit ja illan afterpartyilla lavan valtaavat mahtavat DJ:t.

Ikärajattoman päivätapahtuman esiintyjiä ovat muun muassa ANI, Averagekidluke, ja SAFIRA & friends. Lisää esiintyjiä julkistetaan toukokuun alkupuolella. Tapahtuma tarjoaa areenan myös suuren yleisön tuleville suosikeille, sillä päivätapahtumassa esiintyy You X Open Call -esiintyjähaun kautta löydettyjä nuoria artisteja eri taiteenaloilta. Illalla You X summer kick-off festival jatkuu kello 22 alkavan K-18 afterpartyn muodossa, jossa Dj:t Gas Gas ja Twinz Of Evil tulevat nostamaan klubitunnelman kattoon.

Tapahtuman ruoan tarjoavat paikalliset toimijat ja panostamme erityisesti festarialueen esteettisyyteen kierrätysmateriaaleja käyttäen DIY-meiningillä. Paikalla voi osallistua myös yhteisötaideteoksen luontiin!

You X summer kick-off festin pääarvoja ovat ympäristöystävällisyys, yhdenvertaisuus ja saavutettavuus. Haluamme tarjota Helsingin nuorille tapahtuman, johon voi tulla ystävien kanssa kokemaan kesän alun huumaa huokeaan hintaan. Tapahtuman takana on joukko moninaisista taustoista tulevia helsinkiläisiä nuoria, joita yhdistää intohimo kulttuuriin ja halu luoda ikimuistoinen tapahtuma.

You X summer kick-off fest
11.6.2022 klo 15-02

Dayfest klo 15-22 (Ikärajaton)
Afterparty klo 22-02 (K-18)

Liput:
Päivätapahtuma 11,50€
Afterparty (K-18) 6,50€
Päivätapahtuma + Afterparty (K-18) yhteislippu 14,50
Lipunmyynti: Tiketti

Avainsanat