Presentation

Stensböle ungdomsgård erbjuder trevlig fritidsverksamhet av hög kvalitet för barn och unga i åldern 7–17 år.

 

De nyrenoverade lokalerna möjliggör mångsidig aktivitet!

Öppen verksamhet

Verksamheten är främst öppen, det vill säga att ni får själva planera och genomföra er verksamhet på ungdomsgården tillsammans med ungdomsledarna. Du kan träffa dina kompisar i en säker och övervakad omgivning samt bekanta dig med andra unga som besöker gården.

Vid gården finns olika konsolspel, bordsspel, datorer, biljard- och pingisbord, ett sparrningsrum, samt en stor danssal, där man under discoljus och i musikens rytm fast kan spela futsal! Dessutom finns det ett litet gym och en ateljé i utrymmet, där man kan pyssla till allt möjligt, samt ett kök för kockande.

Smågruppsverksamhet

I ungdomsgården finns också handledda smågrupper som främst leds av våra egna utbildade hjälpledare (gårdens egna unga) för gårdens yngre användare.

Skaffa medlemskort!

Alla unga ska skaffa ett gratis medlemskort för att delta i vår verksamhet. Medlemskortet förpliktar inte till något. För att få ett medlemskort fyller man i en ansökan, som returneras till ungdomsgården. Utöver fotograferingstillstånd och kontaktuppgifter ber vi om föräldrarnas samtycke i ansökan. Unga som är över 12 år gamla kan själv registrera sig på adressen jassari.hel.fi och sedan skicka ansökan till vårdnadshavaren för godkännande.

Vi samarbetar också gärna med föräldrarna. Vårdnadshavarna är välkomna att bekanta sig med ungdomsgårdens verksamhet tillsammans med sina barn.

Välkommen att bekanta er med ungdomsgården!

Besöksadress
Stensbölebågen 21
00940 Helsingfors
Postadress
PB 94410, 00940 Helsinki

Öppettider

OBS! På grund av den rådande coronasituationen är vår verksamhet avbruten.

 

Vanliga öppettider:

Grundskolor:

Mån 14-16:30
Tis Stängd
Ons 14-16:30
Tor 14-16:30
Fre 14-16:30

Ålder 13-18:

Mån 17-19:45
Tis Stängd
Ons 17-19:45
Tor 17-19:45
Fre 17-19:45

Lör 15-22:45 kan du hitta oss @Luuppi Kontula

Kommande evenemang och hobbyer

Inga kommande evenemang och hobbyer

Ärligt talat