Operation Pulssi! Västra

Operation Pulssis verksamhet grundar sig på de ungas idéer, planer och genomförande. Tack vare Pulssi kan unga hitta avgiftsfria hobbyer, evenemang och resor avsedda för 12–18-åringar i Gamlas, Malmgård, Haga, Sockenbacka och Lillhoplax. All verksamhet är avgiftsfri och det krävs ingen tidigare erfarenhet eller kunskaper för att delta.

De flesta aktiviteterna kräver förhandsanmälan och ordnas i regel på finska.

För våren 2021 har de unga bland annat kommit på skogsresor och en kodarkurs, planerat kurser kring bakning och matlagning samt genomför bland annat tårtdekorationstävlingen CakeMaster och en danskurs! Välkomna att prova och lära känna nya bekanta!

Aktörer i området, såsom biblioteket, ungdomsgårdarna, idrottstjänsterna, kulturhuset, föreningar, församlingen och arbetarinstitutet hjälper de unga att genomföra roliga saker för sig själva och andra! Verksamheten bygger på informationsinsamlingen för ungas KrutBudget samt på områdets behov.

Du hittar all verksamhet på den här sidan eller med sökordet ”pulssi” på harrastushaku.fi.

De flesta aktiviteterna kräver förhandsanmälan och ordnas i regel på finska harrastushaku.fi

Följ oss på sociala medier:

På Operation Pulssis kanaler för sociala medier publiceras skojiga tävlingar och aktuella nyheter – följ oss på både Instagram @operaatiopulssi och Facebook!

Vill du påverka utbudet av hobbyer och fritidsverksamheten för 12–18-åringar i det västra området?

Tveka inte att kontakta koordinatorn: 040 830 1945 / pulssi.lantinen@hel.fi

Ärligt talat