Operation Pulssi! Västra

Operation Pulssis verksamhet grundar sig på de ungas idéer, planer och genomförande. Tack vare Pulssi kan unga hitta avgiftsfria hobbyer, evenemang och resor avsedda för 12–18-åringar i Gamlas, Malmgård, Haga, Sockenbacka och Lillhoplax. All verksamhet är avgiftsfri och det krävs ingen tidigare erfarenhet eller kunskaper för att delta.

De flesta aktiviteterna kräver förhandsanmälan och ordnas i regel på finska.

Gratis fritidsaktiviteter för ungdomar i åldern 12–18 år. Ungdomarna kan få nya kompisar och lära sig nytt genom roliga aktiviteter.  

Hur kan jag delta? 

Se anvisningarna och anmäl dig på hemsidan. https://nuorten.hel.fi/tekemista-ja-paikkoja/operaatio-pulssi/operaatio-pulssi-lansi/ohjelma/

Mer information: 

Verksamheten Operaatio Pulssi ordnas av Helsingfors ungdomstjänster. Verksamheten planeras och genomförs tillsammans med ungdomarna. Det finns alltid en vuxen ledare med ungdomarna. I samarbetet deltar ungdoms-, kultur- och idrottsaktörer, biblioteket, arbetarinstitutet, områdets skolor samt lokala organisationer och sällskap. Vi annonserar också på väggar och anslagstavlor i skolor. Verksamheten pågår under höst- och vårterminen. 

Aktörer i området, såsom biblioteket, ungdomsgårdarna, idrottstjänsterna, kulturhuset, föreningar, församlingen och arbetarinstitutet hjälper de unga att genomföra roliga saker för sig själva och andra! Verksamheten bygger på informationsinsamlingen för ungas KrutBudget samt på områdets behov.

Du hittar all verksamhet på den här sidan eller med sökordet ”pulssi” på harrastushaku.fi.

De flesta aktiviteterna kräver förhandsanmälan och ordnas i regel på finska harrastushaku.fi

Följ oss på sociala medier:

På Operation Pulssis kanaler för sociala medier publiceras skojiga tävlingar och aktuella nyheter – följ oss på både Instagram @operaatiopulssi och Facebook!

Vill du påverka utbudet av hobbyer och fritidsverksamheten för 12–18-åringar i det västra området?

Tveka inte att kontakta koordinatorn: 040 830 1945 / pulssi.lantinen@hel.fi

Ärligt talat