Operaatio Pulssi! Länsi


Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18-vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä.

Operaatio Pulssi! Länsi toimii Kannelmäen, Malminkartanon, Haagan, Pitäjänmäen ja Pikku Huopalahden alueella. Alueen nuoret, koulut, nuoriso-, kulttuuri-, ja liikuntatoimijat, kirjasto, työväenopisto sekä paikalliset järjestöt ja seurat auttavat nuoria toteuttamaan kivoja juttuja itselleen ja muille nuorille! Toiminta pohjautuu nuorten RuutiBudjetti- tiedonkeruun tuloksiin sekä alueen tarpeisiin. Operaatio Pulssi toimii myös Itä-Helsingissä ja Pohjois-Helsingissä.

Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Pulssin toiminta on maksutonta ja suunnattu 12-18-vuotiaille nuorille, ellei toisin mainita. Toimintaa järjestetään matalan kynnyksen periaatteella. Osallistumiseen ei tarvita erityistaitoja, ja olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Mikäli haluat kysytä esimerkiksi tilojen tai toiminnan esteettömyydestä tarkemmin, olethan yhteydessä.

Kaikki toiminnot löydät tältä sivustolta, nettiesitteestä tai hakusanalla ‘pulssi’ osoitteessa harrastushaku.fi

Mahdolliset ilmoittautumisohjeet löytyvät kunkin toiminnan kohdalta erikseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien täytyttyä voit ilmoittautua varasijoille. Helsingin kaupunki ei vakuuta toimintaan osallistujia.

Seuraa meitä somessa:

Operaatio Pulssin somekanavilla julkaistaan kivoja skaboja ja ajankohtaisia uutisia – seuraa meitä sekä Instassa @operaatiopulssi että Facebookissa!

Nuoret vaikuttavat

Harrastuksiin kerätään nuorilta tietoa muun muassa Ruutibudjetin tiedonkeruun kautta. Puuttuuko alueeltasi kiinnostavaa vapaa-ajan tekemistä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista tekemistä nuorille tarjotaan? Onko sinulla jo valmis idea tai suunnitelma, mutta et tiedä miten pääsisit sen kanssa eteenpäin? Tehdään yhdessä ideastasi totta! Et tarvitse aiempaa tietoa tai kokemusta – riittää, että haluat ottaa osaa alueesi vapaa-ajan tarjontaan. Pulssin kautta vaikutat! Ota yhteyttä Koordinaattori Elina Laaksoseen 040 830 1945.

Kaikki toiminnot löydät tältä sivulta tai hakusanalla ‘länsipulssi’ osoitteessa https://harrastushaku.fi/