Mopeder och motorcyklar

På den här sidan finns all information om Helsingfors ungdomstjänsters moped- och motorcykelverksamhet.

Lokaler, verktyg och pyssel med motorer i Helsingfors för alla unga som är intresserade av två- och fyrhjulingar. I mopedhallarna finns bra utrustning för service och reparationer av olika maskiner. Ungdomsledarna ger handledning, råd och hjälp.

I moped- och motorhallarna kan du serva mopeder, lätta motorcyklar, motorcyklar, cyklar, skotrar, skateboards, nästan vad som helst!

Moped- och motorhallarna har bra utrustning för service och reparation av fordon. I hallarna kan du göra såväl däckarbeten som små svetsningar själv. Du får vägledning och råd om hur du använder utrustningen från ungdomsledarna.

Deltagarna i verksamheten måste ha ungdomstjänsternas avgiftsfria medlemskort. Det får du antingen på nätet eller från hallen. Lokalerna i motorhallarnas kan också användas av skolor, organisationer och liknande grupper vid förutbestämda tider.

Evenemang, utflykter och läger

Mopedhallarna och mopedverksamheten i huvudstadsregionen ordnar också årliga körträningsevenemang, där du kan öva dig på att köra din moped eller lätta motorcykel på en bana. Vi ordnar också körutflykter och läger för förare med mopeder och lätta motorcyklar. Vilken typ av evenemang, utflykt eller läger skulle du vilja vara med och genomföra? Goda idéer och talkogäng tas gärna emot.

Ärligt talat