Mopot ja moottoripyörät

Tältä sivulta löydät kaiken tiedon Helsingin nuorisopalveluiden mopo- ja moottoripyörätoiminnasta.

Tiloja, työkaluja ja tuunausta Helsingissä kaikille kaksi- ja nelipyöräisistä kiinnostuneille nuorille. Ohjaajilta saat opastusta, neuvoja ja apua.

Mopo- ja moottorihalleissa voit huoltaa mopoja, kevytmoottoripyöriä, moottoripyöriä, polkupyöriä, scootteja, skeittejä, melkein mitä vain!

Mopo- ja moottorihalleissa on hyvät välineet kulkuneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Halleilla voit tehdä itse niin rengastyöt kuin pienet hitsauksetkin. Nuoriso-ohjaajilta saat opastusta ja neuvoja laitteiden käyttöön.

Toimintaan osallistuvilla tulee olla maksuton nuorisopalveluiden jäsenkortti. Sen saat joko netistä tai hallilta. Lisäksi moottorihallien tiloja voivat käyttää myös koulut, järjestöt ym. vastaavat ryhmät ennakolta sovittuna aikana.

Tapahtumat, retket ja leirit

Mopohallit ja pääkaupunkiseudun mopotoiminta järjestävät vuosittain myös ajoharjoittelutapahtumia, joissa pääset radalle harjoittelemaan omalla mopolla tai piikillä ajelua. Järjestämme myös ajoretkiä ja leirejä mopoilijoille sekä kevytmoottoripyöräilijöille. Minkälaista tapahtumaa, retkeä tai leiriä sinä haluaisit olla mukana toteuttamassa? Hyviä ideoita ja talkooporukkaa otetaan vastaan mielellään.