Föreningsanvändning av Stapelstadens ungdomsgård och lokaler

Boka ungdomsgårdens lokaler!

Bokningen av lokalerna görs med en pappersblankett. Användningstider till Stapelstadens ungdomsgård kan inte ännu bokas via det elektroniska bokningssystemet. Ta kontakt via e-post eller telefon så ordnar vi saken! Personalens e-postadresser har formen fornamn.efternamn@hel.fi

Närmare anvisning för bokning av lokaler

Här är en länk till ungdomsgårdens kontaktuppgifter

Sal

Ungdomsgårdens motionssal passar för allehanda motion och artistisk verksamhet. Det finns en spegel på en av salens kortare väggar, vilket gör utrymmet särskilt bra för exempelvis dans- eller gymnastikklasser.

Melissa Hanhirova

Vardagsrummet

Vardagsrummet finns genast när man kommer in till ungdomsgården via huvudentrén. Rummet har en projektor och skärm, en rymlig soffgrupp, ett biljardbord och en serveringsdisk med tillgång till ungdomsgårdens kök.

Melissa Hanhirova

Kök

I det stämningsfulla köket finns kylskåp, spis, mikro, diskmaskin och kaffebryggare. Det har också ett stort matbord med åtta stolar.

Melissa Hanhirova

Pysselrum

Pysselrummet har ett rymligt arbetsutrymme med något högre bord än vanligt, så att särskilt barn och unga kan arbeta bekvämt också medan de står. I rummet finns också tillgång till vatten och disktorkskåp samt tvättmaskin.

Melissa Hanhirova

Lugnt rum

Det lugna rummet är ett litet utrymme invid vardagsrummet. Man kan dela av det med en dörr så att det blir ett avskiljt rum. Rummet har tillgång till en skild toalett. I det lugna rummet finns en skärm och några säckstolar. Det passar speciellt bra exempelvis till smågrupparbeten när huvudgruppen är i vardagsrummet.

Tapulikaupungin nuorisotalo
Melissa Hanhirova

Nyckelord

Ärligt talat