Tapulikaupungin nuorisotalon järjestökäyttö ja tilat

Varaa nuorisotalon tiloja!

Tilavaraukset hoituvat paperisella lomakkeella. Tapulikaupungin nuorisotalon käyttövuoroja ei vielä voi varata sähköisen varausjärjestelmän kautta. Ole yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella ja laitetaan homma eteenpäin! Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi

Tarkemmat ohjeet tilavarauksiin.

Tässä linkki nuorisotalon yhteystietoihin

Sali

Nuorisotalon liikuntasali soveltuu monenlaiseen liikunnalliseen ja ilmaisulliseen toimintaan. Toisella salin lyhyemmistä seinistä on peili, joka tekee tilasta erityisen hyvän esim. tanssi- tai jumppatunneille.

Melissa Hanhirova

Olohuone

Olohuone on heti edessä, kun saavut nuorisotalolle pääoven kautta. Tilassa on projektori ja valkokangas, tilava sohvaryhmä, biljardipöytä sekä tarjoilutiski, jonka takaa on käynti nuorisotalon keittiöön.

Melissa Hanhirova

Keittiö

Tunnelmallisessa keittiössä on jääkaappi, hella, mikroaaltouuni, tiskikone sekä kahvinkeitin. Tilassa on suuri ruokailupöytä, jonka ympärillä on kahdeksan tuolia.

Melissa Hanhirova

Askarteluhuone

Askarteluhuoneessa on mukavasti työskentelytilaa hieman tavanomaista korkeampien pöytien äärellä, jotta varsinkin lapset ja nuoret voivat työskennellä mukavasti myös seisten. Tilasta löytyy vesipiste ja astiankuivauskaappi sekä pyykinpesukone.

Melissa Hanhirova

Rauhallinen huone

Rauhallinen huone on pieni tila olkkarin yhteydessä. Sen saa jaettua ovella erilliseksi huoneeksi. Tilasta on pääsy omaan pieneen vessaan. Rauhallisessa huoneessa on monitori ja muutamia säkkituoleja. Se sopii esimerkiksi pienryhmätyöskentelyyn, kun pääryhmä on olkkarissa.

Tapulikaupungin nuorisotalo
Melissa Hanhirova

Avainsanat