Spelkväll för tjejer

Fredag 3.5. från 17.00 till 21.00
Spelhus Sture, Konepajankuja 3 (ingång från Sturenkatu-sidan av byggnaden)
Kostnadsfritt, ingen registrering krävs

Evenemanget är avsett för 16- till 28-åriga kvinnor och flickor samtidigt som man respekterar köns självidentifiering och mångfald. Vi talar både finska och engelska på evenemanget.

Är du intresserad av PC- eller konsolspel på ett säkrare utrymme? Vill du testa ett VR-headset? Letar du efter vänner som är intresserade av samma saker som du? Kom och få ditt spelande på detta spelevenemang avsett för kvinnor och tjejer!

Gamehouse Sture har 20 kraftfulla speldatorer, Nintento Switch och Playstation 5-konsoler, VR-headset och massor av brädspel. Evenemanget har fyra ungdomsarbetare där för att hjälpa dig med tekniska svårigheter, välja spel och hitta folk att spela spel med.

Att spela med datorerna kräver dina egna konton, så se till att du vet hur du loggar in på ditt Steam-, Epic- eller Battlenet-konto. Du kan ladda ner spel till datorerna med vårt supersnabba internet, så länge du har en licens för det. PEGI 18-spel är inte tillåtna i utrymmet på grund av att det finns under 18-åringar närvarande.

(PS! Gamehouse Sture har hbtq+-spelkvällar varje onsdag för 16- till 25-åringar varje onsdag, vi berättar gärna mer om dem också!)

Mer information:
email: pelitalo@hel.fi
Discord: siikkuohjaaja
Instagram: PelitaloSture
telefon/WA: 0406433225

Ungdomsgårdar som förknippas med artikeln

Ärligt talat