Mimmit valtaa Pelitalon

Perjantaina 3.5. kello 17-21
Pelitalo Sture, Vallila, Konepajankuja 3 (sisäänkäynti Sturenkadun puolelta)
Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuma on tarkoitettu 16-28-vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen itsemäärittelyä ja moninaisuutta kunnioittaen. Toiminnassa puhutaan suomea ja englantia.

Kiinnostaako tietokone- tai konsolipelaaminen turvallisemmassa tilassa? Haluatko kokeilla VR-laitetta? Etsitkö uusia samoista asioista kiinnostuneita kavereita? Tule pelaamaan Pelitalo Sturen tytöille ja naisille tarkoitettuun peli-iltaan!

Pelitalo Sturessa on 20 uutta tehokasta pelitietokonetta, Switch- ja PS5-konsoleita, VR-laitteita sekä vino pino lautapelejä. Tilassa on myös neljä nuoriso-ohjaajaa, jotka auttavat teknisissä haasteissa, pelien valitsemisessa sekä uusiin ihmisiin tutustumisessa.

Tietokoneilla pelaaminen tapahtuu omilla tileillä, joten tarkistathan, että Steamin, Epicin tai Battlenetin kirjautumistunnarit on mukana. Tietokoneille saa myös ladata pelejä, joihin on lisenssi (ja meillä on tosi nopee netti!). K18-pelit kielletty, sillä tilassa on alle 18-vuotiaita.

(PS! Pelitalo Sture järjestää myös sateenkaarevia peli-iltoja 16-25-vuotiaille nuorille joka keskiviikko, kerrotaan mielellämme näistä lisää!)

Lisätietoja:

email: pelitalo(at)hel.fi
Discord: siikkuohjaaja
Instagram: PelitaloSture
puh/WA: 0406433225

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot