Presentation

Rönnbacka ungdomsgård är full av verksamhet och liv. Kom modigt med och delta i vår verksamhet!

Till oss kan du komma med hobbyer, för att spela spel eller bara för att hänga med dina kompisar. Handledarna är på plats för att hjälpa och ge handledning, men du får själv bestämma vad du vill göra. Verksamheten är avgiftsfri, allt du behöver är ett medlemskort som du kan få från ungdomsgården eller nätet.

Kom och spela

I ungdomsgårdens konsolrum kan du spela många olika spel ensam eller med vänner. Vi har en gymnastiksal där du bland annat kan spela innebandy eller futsal med dina kompisar eller handledare. I lokalen finns också en stor spegel för dansare.

Hantverk i den öppna ateljén

På ungdomsgården finns en öppen ateljé för hantverk. I ateljén kan man prova på många olika hantverk, såsom keramik, filtning, textiltryckning och olika slags pyssel.

Boka lediga turer i bandlokalen

I bandlokalen kan du boka repturer för ditt band eller för dig själv. Du kan använda lokalen för att spela med ditt eget band eller andra slumpmässiga grupper närhelst lokalen är ledig. I replokalen finns elektriska trummor, en akustisk gitarr och några elgitarrer, bas- och gitarrförstärkare samt ljudåtergivning.

Ungdomsgården är för dig: kom med och planera och genomför program som intresserar just dig!

Besöksadress
Moränvägen 2
00710 Helsingfors
Postadress
PB 71403, 00099 Helsingfors stad

Öppettider

Rönnbacka ungdomsgård öppna aktiviteter för juniorer och unga har avslutats för våren. Du kan hitta oss på Rönnbacka ungdomsparken i sommar!

Kommande evenemang

  • Operaatio Pulssi!
  • Operaatio Pulssi! Pohjoinen
  • deltagande
04.11.2022 - 02.12.2022

Savesta taidetta ja käyttöesineitä

Rönnbacka ungdomsgård, Moränvägen, Moränvägen 2, Helsingfors
Avgiftsfri
Ärligt talat