Operation Pulssi! Östra

Operation Pulssis verksamhet bygger på de ungas idéer, planer och genomförande. Tack vare den kan unga hitta avgiftsfria hobbyer, evenemang och resor avsedda för 12–18-åringar.

Östra Operation Pulssi har verksamhet i Nordsjö och utvidgas under 2021 till Östra centrum, Kvarnbäcken och Botby. Ungdomar, skolor, ungdoms-, kultur- och idrottsaktörer, biblioteket, finska arbetarinstitutet samt lokala organisationer och föreningar i området hjälper unga att realisera roliga saker för sig själva och andra! Verksamheten bygger på informationsinsamlingen för ungas KrutBudget samt på områdets behov. Operation Pulssi har verksamhet också i västra och norra Helsingfors.

Du är välkommen med precis som du är

Pulssis verksamhet är avgiftsfri och avsedd för ungdomar i åldern 12–18 år, såvida inget annat anges. Verksamheten ordnas efter principen för låg tröskel. Det behövs inte några speciella färdigheter för att delta och du är välkommen precis som du är. Om du vill fråga någonting om tillgängligheten visavi lokalerna eller verksamheten, kontakta oss!

Vår verksamhet är avgiftsfri och öppen för ungdomar i åldern 12–18, såvida inget annat anges för hobbyn. Eventuella särskilda anvisningar för anmälan finns vid respektive aktivitet. Platserna fylls i anmälningsordning. När kurserna är fyllda, kan du anmäla dig till reservplatser. Helsingfors stad försäkrar inte deltagarna.

Registrera dig gärna!

Du hitta alla Pulssi aktiviteter på olika håll i Helsingfors här på dessa sidor samt med sökordet ”pulssi” på webbplatsen harrastushaku.fi.

Vill du påverkar utbudet av hobbyverksamhet och fritidsverksamheten för 12–18-åringar i Nordsjö?

Tveka inte att kontakta Papu per telefon eller via WhatsApp.
Följ också vår verksamhet på sociala medier!
Operation Pulssi! Östra, broschyr 2021

Tiina Papunen (Papu) 040 587 6266

Instagram @operaatiopulssi
Facebook operaatiopulssi

Ärligt talat