DJ Academy Helsinki

I DJ Academys verkstäder lär man sig att mixa, scratcha och juggling.

Meningsfulla saker att göra, nya vänner och mångkvalificerad musikgemenskap. Kom till DJ Academy!

Det är fritt inträde till DJ Academys kurser som hålls varje vecka, och det finns mycket att göra både för nybörjare såväl som mer avancerade spelare.

DJ esiintyy. HUM logo. Kirkkaat valot taustalla
DJ Suomosa / Rozza Dragoz

Förutom kursverksamheten varje vecka erbjuds evenemang och masterclass-lektioner från andra proffs inom branschen. Det finns ingen genrebegränsning för kurserna, du kan komma precis som du är och spela den musikstil som passar dig!

Kursen sker i allmänhet året runt i enlighet med Tiivistämös allmänna öppettider. Man kan komma med när som helst, eftersom undervisningen trots gruppverksamheten också är starkt individuell.

DJ Academy instagram

Ledare

DJ Academy Helsinki är en plats för alla som är intresserade av dj-kultur och att spela. Den grundades av Jere ”Isku” Pehkonen och Rozza Dragoz på Tiivistämö. De nyaste medlemmarna inom musikledningen är Aatu ”TNA” Antikainen och Iiro ”Diron” Hyvönen.

Rozza Dragoz – DJ Academys manager och producent

Instagram
tiivistämö.fi
Instagram: Tiivistämö

Jere “Isku” Pehkonen – musikbranschens mångkunnare

Instagram: Isku
WINNING TEAM

Jere “Isku” Pehkonen on musiikkialan moniosaaja

Förutom finska mästerskapet i beatboxing har han en lång bakgrund som rappare, dj och musikproducent. Medverkar i gruppen Winning Team som producent och låtskrivare, DJ-handledare i DJ Academy Helsinki. Genreskalan sträcker sig från EDM till rap och scratch.

Iiro ”Diron” Hyvönen

Instagram: DIRON
Spotify: Diron

DJ med lång erfarenhet, handledare på DJ Academy. Han har på egen hand utvecklat sina färdigheter under flera år genom gig på de största nattklubbarna i Finland

Aatu ”TNA” Antikainen

Website: aatugraphy.com
Instagram: AATU

Aatu behärskar tekniken och som DJ har många år på nacken. Till Aatus styrkor hör snabb mixning, snabba byten och kreativa dubbeldropp. Dessutom fotograferar Aatu, han planerar grafik och genomför evenemangsteknik.

Ärligt talat