HUM – DJ Academy

I DJ Academys verkstäder lär man sig att mixa, scratcha och juggling.

Meningsfulla saker att göra, nya vänner och mångkvalificerad musikgemenskap. Kom till DJ Academy!

Det är fritt inträde till DJ Academys kurser som hålls varje vecka, och det finns mycket att göra både för nybörjare såväl som mer avancerade spelare.

DJ esiintyy. HUM logo. Kirkkaat valot taustalla
DJ Suomosa / Rozza Dragoz

Förutom kursverksamheten varje vecka erbjuds evenemang och masterclass-lektioner från andra proffs inom branschen. Det finns ingen genrebegränsning för kurserna, du kan komma precis som du är och spela den musikstil som passar dig!

Kursen sker i allmänhet året runt i enlighet med Tiivistämös allmänna öppettider. Man kan komma med när som helst, eftersom undervisningen trots gruppverksamheten också är starkt individuell undervisning.

Ledare

DJ Academy Helsinki är en plats för alla som är intresserade av dj-kultur och att spela. Den grundades av Jere ”Isku” Pehkonen och Rozza Dragoz på Tiivistämö.

Jere “Isku” Pehkonen on musiikkialan moniosaaja

Jere “Isku” Pehkonen – musikbranschens mångkunnare

Förutom finska mästerskapet i beatboxing har han en lång bakgrund som rappare, dj och musikproducent. Han påverkar i Winning Team som producent och låtskrivare, dj-handledare i DJ Academy Helsinki och studiotekniker/producent på Gårdsbacka ungdomsgård Luuppi.

Ärligt talat