Familjer

All vår verksamhet har paus på grund av coronasituationen. Traditionellt erbjuder Barnens trafikstad barn och familjer möjligheten att öva i att säkert röra sig i trafiken både i teori och i praktiken.

Öppen verksamhet för familjer ordnas medan skolorna i Helsingfors område har lov (sommarlov, höstlov och sportlov). Medan skolorna har verksamhet betjänar vi skol- och förskolegrupper. Staden kan fritt användas av stadsborna på kvällar och veckoslut, om den inte bokats för annat. Verksamheten under loven är avgiftsfri.

På sommaren:

Mån-tor alla barn (alla som fyller 5 under året i fråga och äldre) deltar i undervisningen. Ett barn kan delta i en teorilektion under dagen. Efter den praktiska träningen tar vi en halvtimmes paus, varefter man ännu kan delta i den praktiska träningen med nästa grupp.

Fre och sön är familjedagar utan åldersbegränsning, då de vuxna som kommer med barnen handleder och hjälper barnen i att röra sig enligt trafikreglerna på staden. Barnen är alltid på vårdnadshavarens ansvar. Helsingfors stad har inte försäkrat deltagarna i verksamheten. I området finns också ett litet kafé/kiosk som betjänar kunder medan trafikstaden har öppet.

Höst- och sportlov:

Mån-fre betjänar vi med öppna familjedagar, då barnens egna vuxna handleder och hjälper barnen i att röra sig på staden med sina sparkbilar med beaktande av trafikreglerna.

Året om!

Trafikljusen är på i staden från morgon till kväll varje dag. Det finns också en liten lekplats i området för familjens minstingar.

Syntymäpäivävaraukset

Man kan hyra våra lokaler för privat bruk, t.ex. för födelsedagar under veckoslut utanför vår sommarverksamhet (fredag kväll + lördagar och söndagar).
Lokalhyran är 150 € / 3 h.

Det finns inomhuslokaler där man kan ordna servering samt utomhuslokaler med utrustning. I trafikstaden finns sparkbilar, som till storleken bäst lämpar sig för 5–12-åringar.

Vi tar emot reserveringar från och med mån 10.8. kl. 9 på tfn 09-310 89047.
Mer information om uthyrningen från Varaamo

Nyckelord

Ärligt talat