Fallkulla husdjursgård

Fallkulla husdjursgård erbjuder avgiftsfri verksamhet för unga. Vårsäsongen upphör tor 3.6.2021 – höstsäsongen inleds ons 1.9.2021

För ögonblicket krävs förhandsanmälan till all verksamhet vid Fallkulla! På grund av coronasituationen kan vi på så sätt se till att antalet unga som deltar i verksamheten förblir begränsad, och att arbetet i ladugården är så säkert som möjligt.

Öppen handledd verksamhet för 12–17-åringar på onsdagar, torsdagar och fredagar kl. 17–19.00. I verksamheten, det vill säga i arbetsfördelningen, ingår djurskötsel; städning; matning; borstning, och ibland ridning eller inkörning av ponny. Ibland kan man också få baka eller pyssla. Klä dig enligt vädret. Förhandsanmälan på adressen: harrastushaku.fi.

Arbetsfördelning på lördagar för 9–17-åringar kl. 10.30–15. Klä dig enligt vädret. Förhandsanmälan på adressen: harrastushaku.fi.

Dessutom ordnar vi under hösten djurkurser för en kväll samt annan verksamhet i små grupper, som du kan hitta mer information om på webbplatsen för harrastushaku.fi. Det lönar sig också att följa oss på Facebook och Instagram!

Nyckelord

Ärligt talat