Ruskeatukkainen nuori istuu lattialla, kädet ristissä ja hänen sylissään on harmaa chinchilla.
  • nuorten lomatekemistä
  • deltagande
  • äventyr
  • äventyrspedagogik
  • djur
  • miljö
16.10.2023 - 19.10.2023

Äventyrsläger med djurtema på ungdomscentret i Piispala

Det enormt populära äventyrslägret med djurtema som ordnades under höstlovet i fjol ordnas på nytt i år!
Laajasalon nuorisotila, Uppby parkgata 4, Helsingfors
50 euro

Beskrivning

 

Enheten för ungdomsarbete inom miljöverksamhet ordnar ett äventyrsläger med djurtema under höstlovet från måndag till torsdag 16–19.10.2023. Lägret ordnas i samarbete med ungdomscentret i Piispala och genomförs i ungdomscentrets lokaler i Kannonkoski.

Lägerprogrammet planeras tillsammans med deltagarna och omfattar djurskötsel, motion och äventyr i naturen, praktiskt skapande arbete och annat trevligt lägerliv. 

Lägret riktar sig till 13–28-åriga unga.  Lägret omfattar Nuotta-handledning, som exempelvis kan stärka självkänslan, kompisfärdigheter, grupparbetsfärdigheter, hjälpa dig att hitta dina styrkor och lära dig vardagshantering.

Lägret kostar 50 € vilket inkluderar boende, tågresor, måltider och program. 
Det finns plats för 12 ungdomar på lägret. Om du vill med på lägret, skriv ett kort meddelande till oss där du berättar vem du är och varför du vill följa med på lägret, och skicka det till helena.jantti@hel.fi senast den 22.9. Kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter till meddelandet. Om du tycker att det är svårt att skriva kan du också ringa till oss. De som valts ut till lägret får ett lägerbrev med närmare information om lägret i slutet av september.


 

 

Datum och tid
16.10.2023 - 19.10.2023
Plats
Laajasalon nuorisotila
Uppby parkgata 4
Degerö
Helsingfors
Öppna kartan Opens in new tab
Annan information
Ärligt talat