Presentation

I Rönninge område har Helsingfors stads ungdomstjänster inga egna lokaler, utan vi utför regionalt ungdomsarbete i Pihlajisto–Viikinmäki-invånarföreningens lokaler.

Kom till Mesta!

I Rönninge invånarhus Mesta kan ungdomar komma för att träffa sina kompisar, spela på dator eller playstation. Hos oss kan du lyssna på musik eller fast spela bordsspel. Vår verksamhet riktar sig till barn i lågstadieåldern; för äldre ungdomar ordnas verksamhet på ungdomsgårdarna Rönnbacka och Vik.

Roligt att göra och evenemang

Vi ordnar utflykter och olika evenemang och kockar tillsammans varje vecka. Hos oss håller vi också på med mer traditionella lekar som kurragömma, kyrkråtta och tafatt. Det enda som vi inte tillåter är mobbning, att man svär eller att man behandlar sina kompisar dåligt.

En alldeles unik stämning uppstår mellan kompisar. En bra dag består av många små saker. Vi försöker vara ett verksamhetsställe med så låg tröskel som möjligt, och man behöver inte göra något alls hos oss. Du är välkommen att bara komma och hänga.

Vad vill du göra?

Vi lyssnar på ungas önskemål i alla möjliga saker. Kom och berätta för oss om dina önskemål, fastän du aldrig förut besökt våra lokaler. Vi rör oss också mycket i området, och samarbetar med andra aktörer i området. Tillsammans är vi starkare!

Besöksadress
Tiirismaavägen 4
00710 Helsingfors
Postadress
PB 71403, 00099 Helsingfors stad

Ungdomsledare

 • Erkki Laukkanen, Ungdomsledare
  erkki.laukkanen@hel.fi
  040 334 8032
 • Ville Kettunen, Ungdomsledare
  ville.kettunen@hel.fi
  040 576 8019
 • Lea Packalén, Chef för ungdomsarbetsenheten
  lea.packalen@hel.fi
  040 727 3083

Öppettider

Vi öppnas igen mon 14.8.2023!

Om du har några frågor kan du kontakta ungdomsvägledarna direkt, Erkki eller Ville!

Kommande evenemang och hobbyer

Inga kommande evenemang och hobbyer

Ärligt talat