Presentation

Bocksbacka mopedhall är en plats för unga för att reparera sina egna mopeder och motorcyklar. Alla ungdomar i åldern 13–22 med intresse för tvåhjulingar kan delta i vår verksamhet.

I mopedhallen finns bra utrustning för service och reparationer av olika maskiner. Ungdomsledarna ger handledning, råd och hjälp. Hos oss kan du utföra service på cyklar, mopeder, lättviktsmotorcyklar, motorcyklar, scooters, skates, på nästan vad som helst!

Verksamheten är finskspråkig.

Verktyg

I Bocksbacka mopedhall finns rikligt med vanliga verktyg liksom också mer speciella maskiner och apparater. Vi har bl.a. ringnycklar i olika storlekar, spärrskaftserier, hamrar, skruvmejslar, tänger, utdragare och mycket annat. Dessutom har hallen borrmaskiner, slipmaskiner, tryckluftsmaskiner, en däckmaskin, en balanseringsmaskin, svetsutrustning och andra maskiner som behövs för att underhålla mopeder. Och självklart all nödvändig skyddsutrustning.

Työkaluja seinällä

Vardagsrummet

I mopedhallen kan du tillbringa din fritid tillsammans med andra som är intresserade av mopeder eller tvåhjulingar. På vintern fungerar mopedhallen som mopedisternas vardagsrum, och i hallen finns trevliga lokaler som du kan hänga i med dina kompisar.

Mobil-Mottis

Den populära Mobil-Mottis rör sig kring huvudstadsregionen enligt överenskommelse. Mobil-Mottis är en flyttbar mopedhall, som kan hämtas till ungdomsgårdens eller skolans gård. Både verktyg och handledning kommer på plats. I Mobil-Mottis lyckas de vanligaste servicearbetena för mopeder, lättviktsmotorcyklar och cyklar.

Om du vill bjuda in Mobil-Mottis till din egen ungdomsgård eller någon annanstans, ta kontakt så kommer vi överens om en tid!

Mobiilimottis nuorisotalon edessä

Besöksadress
Säterivägen 2
00720 Helsingfors
Postadress
PB 70405, 00099 Helsingfors stad

Ungdomsledare

 • Dimitrios Zafiris, Nuoriso-ohjaaja
  dimitrios.zafiris@hel.fi
  040-3348013
 • Sanna Tolvanen, Tiimiesihenkilö
  suvi-sanna.tolvanen@hel.fi
  0404864929
 • Minna Sirviö, Yksikön päällikkö, Malmin nuorisotyöyksikkö. Tästä numerosta ei tilavaraus-, ryhmävierailu-, työnjako- tai kurssitiedusteluita.
  minna.sirvio@hel.fi
  0401945361

Du når instruktörerna via Whatsapp, Snapchat eller Instagram!

Öppettider

Mån. kl. 13-20
Tis. kl. 13-20
Tors. kl. 13-20

Undantag:

STÄNGD TILLSVIDARE!

Kommande evenemang och hobbyer

Inga kommande evenemang och hobbyer

Ärligt talat