Presentation av Malmgård ungdomsgårds lokaler

Behöver du använda Malmgårds ungdomsgårds lokaler?

Malmgårds ungdomsgårds lokaler kan bokas för verksamhet och för olika evenemang. Vi verkar i samma byggnad som daghemmet Lasten Kartano. Gymnastiksalen och en gemensam lokal används gemensamt av ungdomsgården och daghemmet.

Gymnastiksalen används av ungdomsgården:

  • Mån-fre kl. 14–17 hälften av salen
  • Mån-fre från klockan 17 hela salen
  • Lör-sön kl. 9–21

Utöver gymnastiksalen kan man boka köket, vardagsrummet, en lokal för smågrupper eller den gemensamma lokalen på ungdomsgården. Märk väl att utgångspunkten är att vi enbart bokar lokalerna för användning. Om eventuell användning av redskapen kommer vi skilt överens.

Presentation av lokalerna

Salen: En gymnastiksal i full storlek, som kan halveras med en mellanskärm. Lokalen rymmer cirka 50 personer (hela salen) eller 25 personer (halva salen).

I korridoren invid salen finns två omklädningsrum. I närheten av salen finns ett litet kök med en kaffekokare, vattenkokare, mikro, 2 kokplattor, en diskmaskin och en begränsad mängd kärl.

Köket: Ett välutrustat kök med en spis, diskmaskin och ett vanligt urval bestick och kärl för tio personer. I lokalen ryms ca. 6 personer.

Vardagsrummet: En öppen lokal som lämpar sig för möten, som rymmer cirka 20 personer.

Lokal för smågrupper: En lokal som lämpar sig för möten, som rymmer cirka 8 personer.

Gemensam lokal och lilla köket: En lokal som lämpar sig för möten, som rymmer cirka 8 personer.

I korridoren invid den gemensamma lokalen finns ett litet kök med en kaffekokare, vattenkokare, mikro, 2 kokplattor, en diskmaskin och en begränsad mängd kärl.

Nyckelord

Ärligt talat