HöstlovsParty på Tiivistämö!

Ungdomsfestival på Tiivistämö ons. 19.10.2022 kl. 17-22, fritt inträde. Välkommen till höstens roligaste party!

Under kvällen uppträder artister Alva Elle & Joel Sundkvist och Averagekidluke & DAVI , band William & The Boys och DJ Rony Rex. Kioskförsäljning och smått tilltugg.

Evenemanget är riktat till ungdomar i åldern 12-17. Ungdomar har medverkat i planeringen och genomförandet av festivalen. Idén för festivalen har kommit från Ungdomsbudgeten.

Vill du uppträda på Open Stage? Skicka meddelande om vad du vill uppträda med till ungdomsgården Sandels epost senast fredag 14.10: sandels@hel.fi

Evenemanget är svenskspråkig, avgiftsfritt och rusmedelsfritt.

Välkommen till höstens roligaste party!

Artister:

William & The Boys

Ett fyrmanna indiepop/rockband grundat i Nordsjö, William & The Boys erbjuder tilldragande toner och ett mystiskt musikskap. Med klassiska elgitarrer och moderna syntar ger W&TB traditionell musikalitet en modern och spännande twist.

Alva Elle & Joel Sundkvist

Joel Sundkvist är en 22-årig låtskrivare och artist från Esse, Österbotten. Han har ett folk- och countrypop sound som har inspirerats av artister såsom Ed Sheeran, Noah Kahan och Mumford n Sons. Hans låtar har snurrat på radiokanaler i Finland och har uppmärksammats på Spotify i de skandinaviska länderna. Joel jobbar för tillfället på sin debut EP.

Alva Elle, Alva Nygård, är en 22-årig artist och låtskrivare från Bennäs, Österbotten. Hon har ett hiphop-inspirerat sound med starkt fokus på melodier. Hennes låtar har spelats på radiokanaler i Finland och uppmärksammats av Spotify med spellistplaceringar såsom New Music Friday Finland, Island, Danmark och Norge.

Averagekidluke

Finsk-amerikanska Averagekidluke upptäcktes av Monspin och Warner Music Finland på Soundcloud. Den 19-årige artisten fick tillträde till studion och sedan dess har han inte lämnat den förutom för skolan. Averagekidluke har imponerat på folk i musikbranschen både i Finland och utomlands med sitt starka flow och melodiska rap.

DAVI

Trap-artisten DAVI, tidigare känd som DeezyDavid gör melodisk trapmusik. Han är en artist från Helsingfors i tjugoårsåldern, som till en början blev känd efter att ha medverkat på vännen Cledos genombrottsdebutsingel Töis 2017.

DAVI har släppt några singlar och BoiVIILEIN-EP, den första Exit-låten som släpptes under artistnamnet DAVI, blev ett fenomen 2021 bland annat i sociala medier. Den fascinerande artisten signades till skivbolaget Babyface våren 2022 och släppte låten KYSYY tillsammans med superpopulära Eta.

DJ Rony Rex

Rony Vartio, artistnamn Rony Rex, är en elektronisk musikartist, DJ, producent, promotor och radiovärd från Helsingfors.

Rony Rex kreativa och originella stil kombinerar smidigt basorienterad klubbmusik, från house till garage och från techno till trap. Den lyskraftiga Rony Rex har tagit över publiken med sin karismatiska scennärvaro och imponerande tekniska spelkunskaper på flera stora festivaler och klubbevenemang runt om i Finland. Bland annat har scenerna Flow, Weekend, Summer Sound och Provinssi blivit bekanta. Rony Rex har även turnerat i Europa och spelat på flera välkända klubbar. I Finland belönades han i februari 2014 som årets nykomling i sin genre. Han har spelat med bland andra Armand Van Helden, Steve Angello, Mark Knight, Dyro, Tommy Trash, Knife Party, Borgore, Feed Men, Habstrakt, Bingo Players och Danny Avila.

Ärligt talat