Teatteri

Tervetuloa tekemään, näkemään ja kokemaan
Narrin teatteritoimintaa!

Narrin teatteritoiminnat

Narrin teatteritoiminnat tarjoaa kehittävää ja koukuttavaa teatterin tekemistä 9–29-vuotiaille nuorille. Narrin teatteritoiminnat on osa Helsingin kaupungin nuorisopalveluja.
Teatteritoiminnat sisältää nuorten teatteriryhmiä, leirejä, kursseja, työpajoja, esityksiä, tapahtumia, forum-teatteria sekä Narrin näyttämön.

Teatteritoiminnan ydin ovat nuorten teatteriryhmät. Ryhmät ovat koko lukuvuoden mittaisia, syyskuun alusta toukokuun loppuun. Muutamaksi kerraksi voit hyvin tulla kokeilemaan. Teatteriryhmässä treenataan mm. liike-, puhe- ja tunneilmaisua, improvisaatiota sekä rooliharjoitteita. Ryhmät valmistavat halutessaan nuorten toiveisiin ja ideoihin perustuvan esityksen, yleensä keväisin.

Narrin näyttämö

Narrin näyttämö on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden teatteritila.
Narrin näyttämön teatterisali sijaitsee Sörnäisten rantatie 31:ssä, kolmannessa kerroksessa.

Narrin teatteritoiminnoissa on 21 vakituista teatteriryhmää 9–29-vuotiaille nuorille.
Ryhmistä 12 harjoittelee Narrin näyttämön tiloissa Sörnäisissä ja 9 Helsingin nuoriso- ja kulttuuritaloilla.

Narrin näyttämön teatterisalia voi varata, ensisijaisesti helsinkiläisten nuorten ryhmien ja yhdistysten esittävän taiteen käyttöön.

Tavoite ja arvopohja

Narrin teatteritoiminnan tavoitteena on nuorten itseilmaisun, itseluottamuksen ja hyvinvoinnin vahvistaminen teatteripedagogisin menetelmin. Teatteriryhmät, leirit ja kurssit tarjoavat parhaimmillaan unohtumattoman kokemuksen ryhmään kuulumisesta sekä yhdessä tekemisen voimasta.

Narrin teatteritoimintaan osallistuessasi et tarvitse aiempaa kokemusta teatterin tekemisestä. Lähtökohtamme on, että jokainen nuori on arvokas ja kiinnostava sellaisena kuin on. Ja tämän ainutlaatuisuuden vuoksi, on nuorten tekemä teatteri merkityksellistä.

Teatteritoimintamme hienous syntyy kannustavassa ryhmässä, yhdessä tekemällä ja itseilmaisulla sekä ammattitaitoisten ohjaajien läsnäollessa ja teatteritaiteen lumoavassa tunnelmassa.

Ollako Narri vai Kuningas,
Jokainen on itsessään upea!