Tilavaraukset

Narrin näyttämöltä voit varata tilan harjoitus- tai esityskäyttöön. Narrin näyttämön tilat ovat ennakkovarauksella käytettävissä ensisijaisesti helsinkiläisille nuorten ryhmille ja yhdistyksille sekä Helsingin kaupungin toimialojen tilaisuuksiin – maksutta. Muut toimijat voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.
Löydät Narrin näyttämön kalenterin sivun lopusta.

Vakituinen kausivaraus uudistuneen Varaamon kautta

Järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat ja ryhmät voivat hakea säännöllistä vuoroa Narrin näyttämöltä vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan elokuun puolesta välistä huhtikuun loppuun.
Narrin näyttämön kausivaraushaku syksyn 2022 ja kevään 2023 toimintaan (15.8.2022-30.4.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16. ​Kausivaraushakemuksen voi täyttää vain hakuaikana.
Haku toteutetaan uudistuvan Varaamon kokeiluversiossa. https://tilavaraus.hel.fi/

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/palvelut/nuoret/varaa_tiloja/tilavarausohjeet

Tilapäinen käyttövuoro Varaamon kautta

Tilapäisiä käyttövuoroja Narrin näyttämölle voi varata nyt 14.8.2022 saakka. Syksyn käyttövuoroja 2022 voi hakea vasta kesäkuun alusta kun vakituiset käyttövuorot Narrin näyttämölle on myönnetty. Käyttövuoroja varataan Varaamo-palvelusta tai käyttövuorohakemuksella.

Voit varata Varaamosta Narrin näyttämön tiloja kun olet tekemässä 1–5 kerran varausta Narrin näyttämölle. Suuremmissa varauksissa varaus tehdään vielä käyttövuorohakemuksella.
Narrin näyttämöllä on lähtökohtaisesti vapaita vuoroja kaudella syksy 2022- kevät 2023 arkipäivisin noin klo 9.00–15.00 sekä viikonloppuisin. Huomaathan että varsinkin viikonloppua koskevissa varauksissa sinun täytyy myös noutaa Narrista kulkukortti ennen varaustasi. Samalla saat myös opastuksen Narrin näyttämön tekniikkaan.

Näin haet käyttövuoroa lomakkeella, kun olet tekemässä säännöllistä tai yli viiden kerran tilavarausta Narrin näyttämölle:

Käyttövuoro hakulomakkeella

  • Käyttövuorohakemus löytyy (nimellä nuorisotilat) tästä
  • Toimita allekirjoitettu käyttövuorohakemus Narrin näyttämön toimistoon tai lähetä se meille s-postin liitteenä osoitteeseen narri@hel.fi
  • Ennen tila-/käyttövuorohakemuksen tekemistä voit tulla käymään Narrin näyttämöllä tai olla yhteydessä puhelimitse/sähköpostilla.
    Samuli Mäkisalo p. 040 1246 548
    Laura Mboup p. 050 5591 758
    sähköposti: narri@hel.fi.
  • Myönnetystä / Ei myönnetystä käyttövuorosta lähetään kirjallinen vastaus hakijalle.

Teatterisali

Teatterisalin katsomossa istumapaikkoja on 64.
Näyttämön koko (arvio): Leveys 11m, syvyys 6m, korkeus (keski- ja takanäyttämö) 3,3m, (etunäyttämö) 2,7m.