Stadin etsivät

Etsivä nuorisotyö jeesaa alle 29-vuotiaita helsinkiläisiä, jotka eivät ole tällä hetkellä opiskelemassa tai töissä sekä niitä, jotka muuten toivoisivat elämäänsä muutosta. Tapaamiset ovat aina vapaaehtoisia ja luottamuksellisia, eivätkä sido nuorta mihinkään.

Voimme sopia tapaamisia sinulle sopivaan paikkaan (esim. keskusta, Pasila, Itis, Malmi…), tai nähdä etänä Discordin, WhatsAppin, Zoomin, Skypen tai jonkin muun sovelluksen avulla.

Helsingin etsivään nuorisotyöhön ja Stadin etsiviin saat yhteyden:

  • Soita tai viestitä WhatsAppilla numeroon 040 184 3175 (Vastaamme ke-pe klo 9-15. Jos emme pysty vastaaman heti, soitamme sinulle takaisin)
  • Täytä yhteydenottolomake
  • Laita sähköpostia etsivanuorisotyo@hel.fi
  • Laita viestiä Jodelissa kanavalla @etsivänuorisotyö
  • Laita viestiä Discordissa käyttäjälle Helsingin etsivä nuorisotyö#3412

Stadin etsivien tiimi vastaa myös kaikesta oppilaitosyhteistyöstä Helsingissä. Jokaisella Stadin ammattiopiston toimipaikalla on oma yhteysetsivä, joka on erityisesti opiskelijahuollon väen läheinen kumppani. Lataa myös Stadin etsivien esite.

Toteutamme palveluohjausta aktiivisesti: ohjaamme löytämään oikeat paikat ja keinot kulloinkin tarpeellisten asioiden hoitamiseksi ja elämänlaadun tukemiseksi.

Otamme yksikköömme korkeakouluharjoittelijoita keväisin ja syksyisin. Lisätietoa harjoittelusta etsivässä nuorisotyössä.