Leirivaraukset Bengtsår

Vuoroja haetaan Nuorisopalveluiden lomakkeilla. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hakuaikataulu

  • Haku leiri- ja kurssitoimintaan vuodelle 2024 on päättynyt 15.9.2023. Mahdollisia vapaaksi jääneitä vuoroja voi kysellä suoraan toimipaikoista 2.1.2024 alkaen.

Bengtsårin leirisaaren jäljelle jääneitä vuoroja voit kysellä osoitteista: bengtsarin.leirisaari@hel.fi tai aleksi.lappalainen@hel.fi.

Hae tiloja leiritoimintaan ajalle 1.1.– 31.12.2024

Tiloja leiri- ja kurssitoimintaan tulevalle vuodelle voi hakea 15.9.2023 klo 16:00 mennessä. Voit hakea vuoroja sähköisesti tai kirjeitse niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Voit myös varata meiltä valmiin leirikoulupaketin sisältäen ohjauksen. Lisätietoa löytyy tästä.

Sähköpostitse:
bengtsarin.leirisaari@hel.fi

Kirjeitse:
Käyttövuorot / toimipaikan nimi
PL 84404
00099 Helsingin kaupunki

  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. klo 16:00 mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Päiväleirejä nuorisotiloista seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. klo 16:00 mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä).
  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy–kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Hinnasto

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön. Tarkemmat hintatiedot Bengtsårin leirisaaren osalta löydät sivuilta 1–2 ja 5–6.

Lomakkeet

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Saatuasi käyttövuoron, lähetä palveluiden ennakkovaraus ja ruokailutilaus lomakkeet viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua osoitteeseen: bengtsarin.leirisaari@hel.fi.

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset

Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan.

Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista.

Nuorisotoiminnan avustukset

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset. 

Avainsanat