Varaukset ja ohjeet

Vuoroja haetaan Nuorisopalveluiden lomakkeilla. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Tilavarauksia jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hakuaikataulu

  • Leiri -ja kurssitoiminnan vuorot haetaan sähköisellä lomakkeella 1.8.-15.9. Haku päättyy kello 23.59. Määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä.
  • Haku leiri- ja kurssitoimintaan vuodelle 2024 on päättynyt 15.9.2023. Mahdollisia vapaaksi jääneitä vuoroja voi hakea Bengtsårin leirisaaren tilavarauslomakkeella 2.1.2024 alkaen. Lomakkeen löydät täältä.
  • Voit myös varata meiltä valmiin leirikoulupaketin sisältäen ohjauksen. Lisätietoa löytyy tästä.

Hinnasto

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön. Tarkemmat hintatiedot Bengtsårin leirisaaren osalta löydät sivuilta 1–2 ja 5–6.

  • Tilojen käytön ja toiminnan maksuperusteet ja hinnat
  • Tilojen käyttöohjeet
  • Tilavarauksen peruutus:
    • Tilavarauksen voi perua kirjallisesti veloituksetta kesäkaudella 1.6. – 31.8. 8 vk ja talvikaudella 1.9. – 31.5. 2 vk ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan kesäkaudella 150 euron ja talvikaudella 50 euron peruutusmaksu. Peruutus tehdään osoitteeseen bengtsårin.leirisaari@hel.fi.

Lomakkeet

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Saatuasi käyttövuoron, lähetä palveluiden ennakkovaraus ja ruokailutilaus lomakkeet viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua osoitteeseen: bengtsarin.leirisaari@hel.fi.

Nuorisopalveluiden muut tilat, kumppanikirje ja avustukset

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja esimerkiksi päiväleiritoimintaan.

Voit tutustua nuorisopalveluiden muihin tiloihin täällä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä kumppanikirjeessä kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalveluiden ajankohtaisista asioista.

Kumppanikirjeen löydät täältä.

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso -ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso -ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta- , palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset.

Lisätietoja nuorisotoiminnan avustuksista täällä.

Avainsanat