Yhteistyötä yrityksien ja yhteisöjen kanssa

Jos toimit liikenneturvallisuuden tai lasten ja nuorten harrastusten tai kulttuurin parissa voit olla toivomamme yhteistyötaho: haemme yhteistyökumppaneita toteuttamaan toiminnallista ohjelmaa kesäkauden perhepäiviin (pe ja su). Ohjelma voi olla esimerkiksi toiminnallista puuhastelua lapsille ja koko perheelle.

Millaista toimintaa

Esimerkkitoimintaa voisi olla askartelu, musiikkituokiot, kesäpelien esittely ulkona tai pyörien huollon opettaminen.

Milloin

Kesäkausina perhepäivinä pe ja su klo 10–16.

Miksi

Perhepäivinä ei ole opetustoimintaa ja opetustila on tyhjillään. Kävijöitä voi olla hyvänä päivänä helposti 300–400. Haluaisimme tarjota asiakkaille lisää mielekästä tekemistä ja ohjelmaa sekä teille mahdollisuuden promota omaa toimintaanne.

Suosimme

Nuorten järjestöjä, voittoa tavoittelemattomia ja yleishyödyllisiä järjestöjä ja toimijoita aktivoimaan kävijöitämme liikenteeseen ja liikenneturvallisuuteen askartelun, leikin, sadutuksen, laulun ja tekemisen kautta. Toiminnon tulee olla ilmaista (toki ohessa voi mainostaa omaa toimintaa ja myydä maltillisesti oheistuotteita – tästä sovitaan aina erikseen).

Mitä sinulle

Upea mahdollisuus esitellä ja mainostaa toimintaasi lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tarjoamme tilat ja opetusluokasta löytyy tietokone äänentoistolla ja videotykillä sekä pöytiä ja tuoleja. Mahdollinen ulkotoiminta pitää suunnitella niin ettei se häiritse liikennettä tai aiheuta vaaratilanteita.

Mainostamme perhepäivien vaihtuvaa ohjelmaa ja mukana olevia toimijoita paikan päällä sekä somessa edellisinä viikkoina. Emme kuitenkaan käytä tähän ylimääräisiä resursseja tai tee mainoskampanjoita.

Huomioithan

Lasten liikennekaupungin toiminta on kaikille avointa, maksutonta sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Emme anna tilaa pelkästään kaupalliseen käyttöön.

Ota yhteyttä, kysy ja ideoi!

Petri Koikkalainen
petri.koikkalainen@hel.fi
puh: 09 310 89047
Lasten liikennekaupunki
Auroranportti 2, 00250 Helsinki

Avainsanat