Operaatio Pulssi! Pohjoinen

Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18-vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä.

Operaatio Pulssi! Pohjoinen toimii vuonna 2021 Jakomäessä, Malmilla, Maunulassa, Oulunkylässä, Pakilassa, Paloheinässä, Pukinmäessä, Puistolassa, Suutarilassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa ja Torpparinmäessä. Pohjois-Helsingissä tapahtuvien toimintojen lisäksi löydät Operaatio Pulssin toimintaa Länsi-Helsingissä sekä Vuosaaren alueella Itä-Helsingissä.

Pulssia tehdään yhdessä

Operaatio Pulssi! toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, alueellisten toimijoiden ja alueen nuorten kanssa. Meillä on ideoiden toteuttamiseen vähän rahaa ja paljon ihania yhteistyökumppaneita.

Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi

Pulssin toiminta on maksutonta ja suunnattu 12–18-vuotiaille, ellei toisin mainita. Osallistumiseen ei tarvita erityistaitoja. Kurssit järjestetään pääosin suomenkielellä, mutta kielitaitosi ei tarvitse olla hyvä. Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Osa toiminnoista vaativat ennakkoilmoittautumisen. Helsingin kaupunki ei vakuuta osallistujia. Mikäli haluat kysyä esimerkiksi tilojen tai toiminnan esteettömyydestä tarkemmin, olethan yhteydessä!

Harrastuksiin kerätään nuorilta tietoa muun muassa Ruutibudjetin tiedonkeruun kautta. Puuttuuko alueeltasi kiinnostavaa vapaa-ajan tekemistä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista tekemistä nuorille tarjotaan? Onko sinulla jo valmis idea tai suunnitelma, mutta et tiedä miten pääsisit sen kanssa eteenpäin? Tehdään yhdessä ideastasi totta! Et tarvitse aiempaa tietoa tai kokemusta – riittää, että haluat ottaa osaa alueesi vapaa-ajan tarjontaan. Pulssin kautta vaikutat! Ota yhteyttä koordinaattori Sanna Tolvaseen 040 683 7028. 

Nuoret vaikuttavat

Kaikki toiminnot löydät tältä sivustolta tai hakusanalla ‘pulssi’ osoitteessa harrastushaku.fi 

Seuraathan meitä somessa: 

Instagram @operaatiopulssi 

Facebook operaatiopulssi 

Tule mukaan tekemään Pulssia!
Tule mukaan ideoimaan, suunnittelemaan tai tekemään Pulssia!