Operaatio Pulssi! Pohjoinen

Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18-vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä.

Operaatio Pulssi! Pohjoisen kevään 2024 toiminta

Operaatio Pulssi! Pohjoinen toimii Jakomäessä, Malmilla, Maunulassa, Oulunkylässä, Pakilassa, Paloheinässä, Pukinmäessä, Puistolassa, Suutarilassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa ja Torpparinmäessä. Pohjois-Helsingissä tapahtuvien toimintojen lisäksi löydät Operaatio Pulssin toimintaa Länsi-Helsingissä sekä Vuosaaren ja Itäkeskuksen alueella Itä-Helsingissä.

Pulssia tehdään yhdessä

Operaatio Pulssi! toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, alueellisten toimijoiden ja alueen nuorten kanssa. Meillä on ideoiden toteuttamiseen vähän rahaa ja paljon ihania yhteistyökumppaneita.

Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi

Pulssin toiminta on maksutonta ja suunnattu 12–18-vuotiaille, ellei toiminnon yhteydessä muuta ikää mainita perustelluista syistä. Osallistumiseen ei tarvita erityistaitoja. Kurssit järjestetään pääosin suomenkielellä, mutta ei haittaa, vaikka et puhuisi suomeakaan – voimme kommunikoida elekielellä ja ohjata sinua muutoin. Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, tarkistathan kyseisen toiminnon kohdalta ilmoittautumisohjeet. Helsingin kaupunki ei vakuuta osallistujia. Mikäli haluat kysyä esimerkiksi tilojen tai toiminnan esteettömyydestä tarkemmin, olethan yhteydessä! Toiminnalle on laadittu Turvallisemman tilan periaatteet, joita osallistujia pyydetään kunnioittamaan.

Harrastuksiin kerätään nuorilta tietoa muun muassa Nuorten budjetin tiedonkeruun kautta. Puuttuuko alueeltasi kiinnostavaa vapaa-ajan tekemistä? Haluaisitko vaikuttaa siihen, millaista tekemistä nuorille tarjotaan? Onko sinulla jo valmis idea tai suunnitelma, mutta et tiedä miten pääsisit sen kanssa eteenpäin? Tehdään yhdessä ideastasi totta! Et tarvitse aiempaa tietoa tai kokemusta – riittää, että haluat tuoda ideasi kuuluviin. Pulssin kautta vaikutat!
Ota yhteyttä koordinaattori Tomiin 040 683 7028. 

Nuoret vaikuttavat

Kaikki toiminnot löydät tältä sivustolta tai hakusanalla ‘pulssi’ osoitteessa harrastushaku.fi sekä pohjoisen alueen toiminnot kokoelmasivulta.

Seuraathan meitä somessa: 

Instagram @operaatiopulssi 
Facebook operaatiopulssi 

Tule mukaan tekemään Pulssia!
Tule mukaan ideoimaan, suunnittelemaan tai tekemään Pulssia!